MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή θέλει νεκρή τη Βασιλική – Η Εύα βρίσκει πτώματα γυναικών

Σοκαριστική εξέλιξη στη γη της ελιάς με την Αρετή να στέλνει τη Βασιλική στο νοσοκομείο καθώς τη δηλητηριάζει!
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή θέλει νεκρή τη Βασιλική – Η Εύα βρίσκει πτώματα γυναικών

Δυναμική επιστροφή πραγματοποίησε η σειρά του Mega, Η γη της ελιάς με τα νούμερα στην τηλεθέαση να συνεχίζουν στα υψηλά επίπεδα της προηγούμενης σεζόν.

Η σειρά με το ανατρεπτικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου και την σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου έχει δημιουργήσει το φανατικό κοινό της και οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια καθηλώνουν.

Ήδη ο έρωτας ανάμεσα σε Αλέξη και Μυρτάλη έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές με τον Αλέξη στη συνέχεια να πιάνει στα πράσα Μυρτάλη με Χρήστο και την αγωνία να κορυφώνεται.

Μία άλλη εξέλιξη όμως  αναμένεται να σοκάρει, καθώς η Αρετή δηλητηριάζει την ίδια της την κόρη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι δηλητηριάζεται η Βασιλική από την Αρετή

Συγκεκριμένα, μετά και τη φυγή του Στέφανου στην Ισπανία με την Ελένη ο μόνος στόχος στη ζωή της Αρετής είναι να χωρίσει την Βασιλική από τον Φίλιππο.

Δεν αντέχει άλλο να την έχει μακριά της και να τη βλέπει συνέχεια μαζί με τη Χάιδω. Έτσι βάζει μπροστά νέα σατανικά σχέδια με τη συνεργασία πάντα της Ασπασίας παρά την σύγκρουση της τελευταίας με τον Δημοσθένη.

Βρίσκουν τη Χρυσούλα και στρέφονται στη χρήση «μαγείας» για να χωρίσουν τη Βασιλική από τον Φίλιππο. Αυτή τους δίνει κάποια «μαγικά» βότανα και τους δίνει την υπόσχεση πως μόλις τα φάει αυτός που θέλουν θα δουν άμεσα αποτελέσματα.

Σίγουρες πως τα «μαγικά» τους θα πιάσουν βάζουν μπροστά το σχέδιό τους. Η Ασπασία είναι αυτή που καταφέρνει να ρίξει λίγο από το μείγμα τους στο φαγητό της Βασιλικής και τα αποτελέσματα είναι πράγματι άμεσα!

Η Βασιλική γρήγορα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, να πονάει αφόρητα και να κάνει εμετούς. Η Βασιλική δηλητηριάζεται από το φαγητό που της ετοίμασε η ίδια της η μητέρα και η Αρετή γίνεται έξαλλη με την Χρυσούλα.

Τα νέα όμως μαθαίνονται, και ο Δημοσθένης είναι ο πρώτος που τα βάζει με την γυναίκα του κοντεύοντας μάλιστα να την πνίξει από το θυμό του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Η γη της ελιάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης καταθέτει στην αστυνομία όσα ξέρει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή θέλει νεκρή τη Βασιλική – Η Εύα βρίσκει πτώματα γυναικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα