ΑΡΗΣ BC

«Αυτά έπαιρναν ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και ο Τάρπλεϊ»

Διαβάστε τα ποσά, με τα οποία αμείβονταν οι αθλητές
«Αυτά έπαιρναν ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και ο Τάρπλεϊ»

Ο Θεόφιλος Μητρούδης μίλησε στον FOCUS 103,6 FM με αφορμή την απώλεια του Δήμου Δασυγένη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μισθό, που έπαιρναν οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Ρόι Τάρπλεϊ.

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη και συγγραφέας του βιβλίου «Ο Αυτοκράτορας», μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Ο Δήμος Δασυγένης ήταν μεγάλος Αρειανός και από αυτούς που έβαλαν λεφτά στον Άρη, εγώ τον είχα γνωρίσει την πρώτη φορά που πήγα να παρουσιάσω, μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη την πρότασή μου για να γκρεμίσουμε το Χαριλάου και να φτιάξουμε στο μισό από αυτό ένα κλειστό γήπεδο, ενώ το υπόλοιπο θα γινόταν πολυχώρος άθλησης. Ήταν αρνητικός τότε ο Δασυγένης και δεν προχώρησε η πρόταση αυτή…»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την δική του εποχή στον Άρη:

«Ακόμη και σήμερα μου φωνάζουν γιατί έδιωξα τον… Γκάλη! Δεν τον έδιωξα, τότε δεν μπορούσα να τον πληρώσω, ο Γκάλης στοίχιζε 3,5 εκ. δολάρια, όσα θα έπαιρναν και οι τρεις μαζί, ο Γιαννάκης, που έπαιρνε 2 εκ. δολλάρια, ο Τάρπλεϊ 800.000 δολλάρια και ο Τζέι Τζέι Άντερσον 400.000 δολλάρια.

Όσα θα έπαιρναν οι τρεις αυτοί, έπαιρνε μόνος του ο Γκάλης και του χρωστούσαν ακόμη 1,5 εκ. δολάρια από την προηγούμενη χρονιά, άρα θα έπρεπε να του τα δώσω εγώ: 5 εκ. δολάρια συνολικά. Πού να τα βρω; Γι αυτό και χώρισαν οι δρόμοι μας…»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αυτά έπαιρναν ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και ο Τάρπλεϊ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.