ΑΡΗΣ BC

Άρης: Συμφωνία με Βεργίνη για τα χρωστούμενα

Όπως ενημέρωσε ο Άρης,  η ομάδα ήρθε σε διακανονισμό με τον Δημήτρη Βεργίνη για τις οφειλές που υπάρχουν.
Άρης: Συμφωνία με Βεργίνη για τα χρωστούμενα

Ο Άρης έχει μπροστά του να ανέβει ένα βουνό με τα χρέη που πρέπει να αποπληρώσει, αλλά ο Δημήτρης Βεργίνης δεν στάθηκε εμπόδιο στην ΚΑΕ και σε βάθος χρόνου θα λάβει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο Άρης μάλιστα ευχαρίστησε τον Βεργίνη για την υπομονή και την εξυπηρέτηση που έκανε στην ομάδα.

Η ανακοίνωση από την ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την ικανοποίηση και εκτίμησή της προς τον καλαθοσφαιριστή Δημήτριο Βεργίνη, ο οποίος συναισθανόμενος την προσπάθεια που καταβάλει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ για να αποπληρώσει τις παλιές οφειλές της, επιδεικνύει την υπομονή να εξοφληθεί σε χρόνο που δε θα θίγει την ομαλή λειτουργία της εταιρείας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Συμφωνία με Βεργίνη για τα χρωστούμενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ