ΑΡΗΣ BC

Ο Αγγέλου θύμισε… Ιωαννίδη

Ο νέος προπονητής του Αρη υποσχέθηκε δουλειά και επικαλέστηκε μία γνωστή… ατάκα
Ο Αγγέλου θύμισε… Ιωαννίδη

Λίγα λόγια και πολύ δουλειά υποσχέθηκε ο νέος προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Μάλιστα, ο νέος τεχνικών των «κιτρίνων» θυμήθηκε και ανέφερε μία χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Ιωαννίδη από το το Final Four του 1994, ο οποίος είχε πει τότε: τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».

Μιλώντας για το δύσκολο έργο που ανέλαβε, ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, θα εφαρμόσουμε στην αρχή το “τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι”. Αυτό έχει σχέση με την έκφραση αλλά όχι με την πίστη, την εργατικότητα και τη συνέπεια που απαιτείται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αρχή στο μπάσκετ και στα ομαδικά σπορ είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο σου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Προμηθέα που σε πολλούς τομείς έκφρασης αυτής της ομάδας αξίζει σεβασμός. Παράλληλα υπάρχουν και οι αγωνιστικές παράμετροι που είναι αξιοπρόσεκτες. Θα προσπαθήσουμε στα περιθώρια εκείνα του χρόνου που έχουμε, να προσεγγίσουμε τις παραμέτρους αυτές με αλληλεγγύη και ομαδικότητα».

Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου επέστρεψε στον πάγκο του Άρη, μετά την ήττα των «κιτρίνων» από τον ΠΑΟΚ και την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αγγέλου θύμισε… Ιωαννίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.