STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ηρακλής- Περιστέρι: «Πόλεμος» φωτογραφιών

Ο Ηρακλής είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι, με τις δύο ΚΑΕ μέσω των ανακοινώσεων να… διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ο Ηρακλής, μεταξύ άλλων, διαμαρτύρεται για μια φάση στην παράταση και πιο συγκεκριμένα, 1’10” πριν το τέλος. Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για παράβαση 8 δευτερολέπτων από τον Γιάννη Αθηναίου. Το Περιστέρι...

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ηρακλής είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι, με τις δύο ΚΑΕ μέσω των ανακοινώσεων να… διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Ο Ηρακλής, μεταξύ άλλων, διαμαρτύρεται για μια φάση στην παράταση και πιο συγκεκριμένα, 1’10” πριν το τέλος. Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για παράβαση 8 δευτερολέπτων από τον Γιάννη Αθηναίου.

Το Περιστέρι με ένα στιγμιότυπο υποστηρίζει ότι ο Αθηναίου έχει περάσει το κέντρο εντός των 8 δευτερολέπτων και δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον «γηραιό», ο οποίος με ανακοίνωσή του και τη συγκεκριμένη φωτογραφία τονίζει:  «Θα χρειαστεί να κόψετε καμιά 12 ακόμη φάσεις φίλοι του Περιστερίου για να δικαιολογήσετε αυτά και αυτούς που είδε όλη η Ελλάδα! Μπορεί και 13…
ΥΓ.: Δεν κάνατε και καλό μοντάζ, η μπάλα είναι πίσω απ’ το κέντρο και ο Ζώης μπροστά… Καλή συνέχεια, η Ελλάδα ξέρει… Δυστυχώς…»

Και η σχετική ανάρτηση:

Exit mobile version