STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βαθμολογία Basket League: Σταθεροί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν από μια ήττα και είναι μακριά το ρεκόρ τους απ' εκείνο των υπόλοιπων ομάδων της Basket League

Το σίγουρο είναι ότι μια ομάδα θα υποβιβαστεί από την Basket League με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια κι αυτό δεν αλλάζει.
Συντάκτης: Γιώργος Νικολαΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολοκληρώθηκε και η 14η αγωνιστική της Basket League, που ήταν και η πρώτη για το δεύτερο γύρο, χωρίς να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Τουλάχιστον ως προς τα ψηλά της βαθμολογίας της Basket League. Ο Ολυμπιακός πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με κατοστάρα του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Και οι δύο ομάδες έχουν από μια ήττα. Ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ ενώ οι πράσινοι έχουν ηττηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Με βάση το ρεκόρ η πιο κοντινή τους ομάδα είναι ο Προμηθέας Πάτρας που έφτασε στην 9η νίκη του μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Περιστερίου. Βεβαίως ο Ολυμπιακός έχει έναν αγώνα λιγότερο ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δύο (όπως και ο Ηρακλής). Επίσης από έναν αγώνα λιγότερο έχουν οι ΠΑΟΚ, Άρης, Λάρισα και Ιωνικός Νίκαιας.

Ο Κολοσσός Ρόδου πάτησε πλέον γερά στην τετράδα και δείχνει άξιος και ικανός να τη διεκδικήσει. Επικράτησε άνετα της Λάρισας και της έκοψε τη φόρα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Επίσης ο Απόλλων Πάτρας νίκησε καθαρά και δίκαια στη Νίκαια τον Ιωνικό κι έκανε άλμα όχι απλώς προς την παραμονή, αλλά ακόμα και με όρεξη για πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ φώναξε «επιτέλους» αφού πήρε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη μετά την επιτυχία του στο Λαύριο.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Κολοσσός Ρόδου- Λάρισα 93-75

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 74-80

Ιωνικός Νίκαιας- Απόλλωνας Πάτρας 82-96

Λαύριο- ΠΑΟΚ 59-61

Προμηθέας Πάτρας- Περιστέρι 82-77

Παναθηναϊκός- Άρης 103-83

Ρεπό: Ηρακλής

Η βαθμολογία

Η συνέχεια περιλαμβάνει διεξαγωγή εξ αναβολής αγώνων όπως έχει προγραμματίσει ο ΕΣΑΚΕ

Κυριακή 6/2

17:00 Λάρισα- Παναθηναϊκός (10η αγωνιστική)

Δευτέρα 7/2

17:00 Άρης- Ολυμπιακός (11η αγωνιστική)

Τετάρτη 9/2

17:00 Ιωνικός Νίκαιας- ΠΑΟΚ (11η αγωνιστική)

 

 

Exit mobile version