×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ομιλητής στις Φιλιππίνες ο Φραγκιάς


    Sportime Team

Ομιλητής στις Φιλιππίνες ο Φραγκιάς


Σε ένα από τα σημαντικότερα Διεθνή Σεμινάρια της Ασίας και των Φιλλιπινών θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση. Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Φραγκιάς το τριήμερο 1 με 3 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Μανίλα για να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους προπονητές της χώρας, ενώ μαζί του θα μιλήσουν ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Φιλλιπίνων, Ταμπ Μπάλντγουιν, ο γνώριμος μας από το πέρασμα του στον Άρη, Αντρέα Ματσόν, ο τεχνικός της Μπελεντίγιεσι, Ερτουγρούλ Ερντογάν, ο Νεοζηλανδός, Πολ Ενάρε και ο Φιλλιπινέζος τεχνικός που είναι επικεφαλής στους Lyceum Pirates στο NCAA, Τόπεξ Ρόμπινσον.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος μίλησε πρόσφατα και στο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στο Αγρίνιο θα κάνει δύο ομιλίες διδάσκοντας για «plays για ειδικές καταστάσεις» και για την «άμυνα στο man to man».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Έλληνας τεχνικός χαίρει της εκτίμησης στο Ασιατικό μπάσκετ, καθώς οι πορείες και το πρόγραμμα που παρουσίασε στα 3 χρόνια που ήταν επικεφαλής της Εθνικής ομάδας του Κατάρ βρήκε πολλούς θαυμαστές.

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το ταξίδι του στις Φιλλιπίνες τονίζοντας: «Νομίζω ότι η παρουσία ενός Έλληνα προπονητή σε ένα Διεθνές Σεμινάριο μίας τόσο μπασκετικής χώρας, αποτελεί τιμή τόσο για εμένα όσο και για όλη την ελληνική καλαθοσφαίριση. Ο Έλληνας προπονητής έχει βγει και διακρίνεται, πλέον, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στα πέρατα όλου του κόσμου. Με τη βοήθεια του Συνδέσμου, που πάντα φροντίζει για την πλήρη και σφαιρική επιμόρφωση των μελών του, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία σχολή προπονητικής βοηθώντας το ελληνικό μπάσκετ να κερδίσει την εκτίμηση όλου του κόσμου. Μακάρι ολοένα και περισσότεροι συνάδερφοι να βγουν εκτός συνόρων και να πετύχουν γιατί ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου


Τελευταία Νέα