ΕΛΛΑΔΑ

Β’ Εθνική: Ο Ερμής Σχηματαρίου χρησιμοποίησε παιδί με ειδικές ικανότητες – Αποθέωση για τον Παναγιώτη Τζαβέλλα

Στον αγώνα για τη Β' Εθνική μπάσκετ ανάμεσα στον Ερμή Σχηματαρίου και τη Μελίκη συνέβη η πιο συγκινητική στιγμή του Ελληνικού μπάσκετ τη φετινή χρονιά.
Β’ Εθνική: Ο Ερμής Σχηματαρίου χρησιμοποίησε παιδί με ειδικές ικανότητες – Αποθέωση για τον Παναγιώτη Τζαβέλλα

Στη Β’ Εθνική φαίνεται πως παίζεται το καλύτερο μπάσκετ στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Ερμής Σχηματαρίου αλλά και Μελίκη δίδαξαν μπάσκετ και αθλητικό ιδεώδες με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Τζαβέλλα στο ματς.

Όταν ο αγώνας των δύο ομάδων είχε κριθεί, ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου, Νίκος Οικονόμου έριξε στο παρκέ το παιδί με ειδικές ανάγκες στην αρχή της 4ης περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Τζαβέλλας, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες χρησιμοποιήθηκε στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου στον αγώνα για τη Β’ Εθνική ανάμεσα στις παραπάνω ομάδες.

Ο Τζαβέλλας μάλιστα σημείωσε και το πρώτο του καλάθι στη διοργάνωση μέσα σε αποθέωση από ολόκληρο το γήπεδο στο Σχηματάρι καθώς οι παίκτες και των 2 ομάδων του έδωσαν τη μπάλα να σκοράρει. Οι παίκτες της Μελίκης μάλιστα έκαναν επίτηδες λάθος προκειμένου να πάρει την μπάλα το παιδί για ένα καλάθι το οποίο θα το θυμάται όλη του την ζωή!

Μία επίδειξη της δύναμης του αθλητισμού στον αγώνα της Β’ Εθνικής κατηγορίας που μόνο συγχαρητήρια και πολλά μπράβο αξίζει.

Ο Ερμής Σχηματαρίου έγραψε για το περιστατικό στην σελίδα του στο Facebook:

«Στον Ερμή Σχηματαρίου ο πρώτος και κύριος κανόνας που έχουμε θέσει σε όλα τα μέλη μας, είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα μας και σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο. Η σημερινή μας νίκη θα μείνει στην ιστορία για ένα δικό μας παιδί, τον Τζαβέλλα, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει, βρέθηκε σήμερα στην ανδρική ομάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του καλάθι! Στον Ερμή, όλοι είμαστε ίσοι και ευχόμαστε και ελπίζουμε το δικό μας παιδί, όπως και όλα τα παιδιά μας, να βρουν το δρόμο τους…

Παναγιωτης Τζαβελλας σήμερα μας δίδαξες πολλά !!!!

Ευχαριστούμε την ομάδα της Μελίκης που σήμερα βοήθησε για να κερδίσει …ο αθλητισμός !!!!»

 

Η ΓΑΣ Μελίκη απάντησε με δική της ανάρτηση του στιγμιότυπου αναφέροντας: «Το να δίνεις χαρά σε ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες είναι για όλους εμάς που είμαστε στα γήπεδα ιδιαίτερη τιμή.
Το αυτονόητο κάναμε και σήμερα ….»

Παρακολουθείστε το στιγμιότυπο στο 1:13:50 του παρακάτω βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Β’ Εθνική: Ο Ερμής Σχηματαρίου χρησιμοποίησε παιδί με ειδικές ικανότητες – Αποθέωση για τον Παναγιώτη Τζαβέλλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις