ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα φιλικός αγώνας για το κοινωνικό Παντοπωλείο!

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για το κοινωνικό Παντοπωλείο!
Σήμερα φιλικός αγώνας για το κοινωνικό Παντοπωλείο!

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, όμως διαφορετικό από τα  άλλα  θα διεξαχθεί σήμερα στις 17.00 στο γήπεδο της Άγ Άννας με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών που παράλληλα είναι ΚΑΙ αρωγός.

Δόξα Αγ Άννας και Αχαρναϊκός, ενώνουν τις κοινωνικές τους ανησυχίες και δείχνοντας το δρόμο και στις υπόλοιπες ομάδες, ενόψει των εορτών, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, όχι για  τη συλλογή πόντων, όπως θα περίμενε κάποιος, αλλά για τη συλλογή τροφίμων και λοιπών προϊόντων πρώτης ανάγκης εκτός από ρούχα.  Σχετική είναι και η ανακοίνωση που εκδόθηκε για το σκοπό αυτό, που αναφέρει τα εξής:

«Οι ομάδες ποδοσφαίρου των Αχαρνών, Δόξα Αγ. Άννας και του ιστορικού Αχαρναϊκού, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τους έργου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και με αρωγό τον Δήμο Αχαρνών, δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου τη Δευτέρα (σήμερα) 20/12/2021 και από ώρα 17.00 στο γήπεδο Αγ Άννας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών προϊόντων πρώτης ανάγκης (εκτός ρούχων).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας».

αγώνας για το κοινωνικό παντοπωλείο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σήμερα φιλικός αγώνας για το κοινωνικό Παντοπωλείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.