ΕΟΚ

ΕΟΚ: Να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία

Η ΕΟΚ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να σταματήσει η οπαδική βία, όπως έστειλαν μήνυμα σε εκδήλωση στο κλειστό του Μίλωνα
ΕΟΚ: Να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία

«Stop στην οπαδική βία» λένε ΕΟΚ και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Η πρώτη εκδήλωση έγινε το Σάββατο (2/4)

Στο Κ.Γ. του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης» με εκατοντάδες παιδιά και γονείς και την παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και του μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ, Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ξεκάθαρο: Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας είναι γιορτή! Ο αθλητισμός και το μπάσκετ ενώνουν. Ξεχωριστή χροιά έδωσαν στην εκδήλωση σημαντικοί αθλητές, όπως η Εβίνα Μάλτση, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής και ο Γιάννης Σιούτης. Το σημαντικό όμως ήταν η παρουσία γονέων μικρών αθλητών και εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση και της χάρισαν τη δική τους ζωντάνια, το δικό τους χαμόγελο κάνοντας πράξη το μήνυμα «είναι γιορτή!»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησαν στα παιδιά, τους χάρισαν μπλουζάκια με το μήνυμα της κοινής πρωτοβουλίας για τους υπενθυμίζουν το #einaigiorti και έπαιξαν μαζί τους στο παρκέ.

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε αυτήν την κοινή πρωτοβουλία ΕΟΚ και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΚ: Να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.