ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η βαθμολογία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Νίκες για Εφές, Παρτιζάν, Βαλένθια και Αρμάνι. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Νίκες για Εφές, Παρτιζάν, Βαλένθια και Αρμάνι Μιλάνο.

Η Εφές ήθελε πολύ τη νίκη μήπως και προλάβει τη 10άδα, όμως η Μονακό κατάφερε να την κερδίσει μέσα στην Τουρκία με 80-78. Ο Μάικ Τζέιμς και ο Έλι Οκόμπο είχαν από 16 πόντους, ενώ από πλευράς Τούρκων Μπομπουά και Λάρκιν είχαν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα έκαστος.

Εξάλλου στον ισπανικό εμφύλιο η Βαλένθια πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Μπασκόνια με 77-62 και πλέον πήγε το ρεκόρ της στο 12-11 όσο έχουν και οι Βάσκοι, αλλά και η Παρτιζάν και ο Ολυμπιακός! Για τους νικητές ο Μπράντον Ντέιβις είχε 19 πόντους, ενώ από τους ηττημένους διασώθηκε μόνο ο Τσίμα Μονέκε με 16π.

Σπουδαία νίκη και για την Αρμάνι, η οποία επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο με. Κορυφαίος για τους Ιταλούς ο Σαβόν Σιλντς με 23 πόντους, ο οποίος όπως φαίνεται μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις από… εκεί που τις άφησε. Από πλευράς Μπαρτσελόνα που διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος ο ο Γιαν Βέσελι είχε 28 πόντους όμως μόνος του δεν αρκούσε.

Τέλος ανάσα πήρε η Παρτιζάν καθώς έστω και με δυσκολία λύγισε στο Βελιγράδι την σθεναρή αντίσταση της Ζαλγκίρις Κάουνας με 81-72. Ντόζιερ με 23 και Λεντέι με 21 πόντους οι καλύτεροι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από πλευράς της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι 25 ο Κίναν Έβανς.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague

Πέμπτη 25/1:

Παρασκευή 26/1:

Βαθμολογία Euroleague σε 23 αγωνιστικές

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Exit mobile version