ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλας: «Δεν άντεχα την αμφισβήτηση στον ΠΑΟΚ – Ταυτίστηκα με τον Ολυμπιακό» (vid)

Για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Φασούλας: «Δεν άντεχα την αμφισβήτηση στον ΠΑΟΚ - Ταυτίστηκο με τον Ολυμπιακό» (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο 57χρονος παλαίμαχος άσος και πολιτικός αποκάλυψε οτι δεν άντεξε την αμφισβήτηση που αισθάνθηκε από μεγάλο μέρος του κόσμου του «δικεφάλου» τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνησε ο Παναγιώτης Φασούλας για το πρόβλημα υγείας του γιου του (vid)

Ο Φασούλας είπε επί του θέματος: «Ήμουν για πολλά χρόνια αγαπημένος αθλητής στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια με βλέπανε ως πρόβλημα. Δικαίως αδίκως δεν έχει σημασία. Οπότε εγώ ήθελα να πάω κάπου να αισθανθώ κάπου να αισθανθώ ξανά χαρούμενος με αυτό που κάνω. Ιδανικό για τους φιλάθλους της προηγούμενης ομάδας μου (σ.σ. ΠΑΟΚ) ήταν να πάω σε άλλη ομάδα, αλλά όχι στον Ολυμπιακό. Για μένα ιδανικό ήταν να πάω ακριβώς στον Ολυμπιακό. Ταυτίζομαι με τον Ολυμπιακό, όπως και με τον ΠΑΟΚ. Φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ ταυτιζόμουν απόλυτα».

Να αναφέρουμε ότι η «αράχνη» αγωνίστηκε για 12 έτη στον ΠΑΟΚ (1981-93) και ακόμη έξι (1993-99) στον Ολυμπιακό. Συνολικά κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδος (1 με τον ΠΑΟΚ και 4 με τον Ολυμπιακό), τρία Κύπελλα Ελλάδας (1 με ΠΑΟΚ, 2 με Ολυμπιακό), ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (με τον ΠΑΟΚ), 1 Ευρωλίγκα (με τον Ολυμπιακό)

Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε ο Φασούλας για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (μετά το 14’35” του βίντεο)

Exit mobile version