ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019

Ισπανία – Αυστραλία: Ο Μπόγκουτ έδειξε… λεφτά στους διαιτητές! (vid)

Έξαλλος ο Αυστραλός σέντερ, Άντρικου Μπόγκουτ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία, για ένα φάουλ που του σφύριξαν οι διαιτητές.

Ισπανία – Αυστραλία: Ο Μπόγκουτ έδειξε… λεφτά στους διαιτητές! (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ισπανία και Αυστραλία έδωσαν μια τεράστια μάχη στον πρώτο ημιτελικό του Μουντομπάσκετ, με τους ίβηρες να επικρατούν με 96-88 μετά από δύο παρατάσεις! Ο Άντριου Μπόγκουτ τα είχε με τους διαιτητές κάποια στιγμή, καθώς μετά από ένα φάουλ που του καταλογίστηκε έκανε μια κίνηση σα να δείχνει ότι ο «άρχοντες» του αγώνα πληρώθηκαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ισπανία- Αυστραλία 95-88: Τι παιχνίδι! Στον τελικό οι Ισπανοί

Συγκεκριμένα οι διαιτητές σφύριξαν… ανύπαρκτο φάουλ κατά των Αυστραλών λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, γεγονός που έφερε το ξέσπασμα του Μπόγκουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μουντομπάσκετ 2019 – Το πανόραμα της διοργάνωσης

Λίγο πριν το χρονόμετρο δείξει 40 λεπτά, οι διαιτητές της αναμέτρησης σφύριξαν τραβηγμένο φάουλ σε βάρος του Ντελαβεντόβα και λίγο πριν τις βολές του Μαρκ Γκασόλ, ο Μπόγκουτ κοίταξε τους διαιτητές και έδειξε το… σήμα των χρημάτων!

Όσον αφορά την εικόνα του ματς, οι Αυστραλοί είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάκεια του κανονικού αγώνα, όμως στο τέλος οι Ισπανοί έκαναν την αντεπίθεση τους, έστειλαν το ματς στην πρώτη παράταση και παρότι η μάχη πήγε και σε δεύτερη, ήταν εμφανές οτι τα «καγκουρό» δεν είχαν άλλες δυνάμεις.

Μπόγκουτ: Δείτε παρακάτω το επίμαχο στιγμιότυπο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version