Απρόοπτα είχε ο χθεσινός αγώνας των Λέικερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού η εμφάνιση των «Λιμνανθρώπων» έφερε ένταση ανάμεσα στους παίκτες. Αρκετά μεγάλη ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Αζάια Τόμας και τον Τζούλιους Ραντλ, σε ένα από τα τάιμ άουτ που έκαναν οι Λέικερς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με τους πρωταθλητές Γουόριορς. Οι δύο...

Απρόοπτα είχε ο χθεσινός αγώνας των Λέικερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού η εμφάνιση των «Λιμνανθρώπων» έφερε ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Αρκετά μεγάλη ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Αζάια Τόμας και τον Τζούλιους Ραντλ, σε ένα από τα τάιμ άουτ που έκαναν οι Λέικερς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με τους πρωταθλητές Γουόριορς.

Οι δύο παίκτες φάνηκε να μιλούν σε πολύ έντονο ύφος στον πάγκο, με τον Τζούλιους Ραντλ να κινείται απειλητικά προς τον Τόμας.

Αυτό είδαν άμεσα οι συμπαίκτες τους Μπρουκ Λόπεζ, Μπράντον Ίνγκραμ και Λόνζο Μπολ, οι οποίοι λειτούργησαν ως «πυροσβεστήρες» και τράβηξαν τον Ραντλ μακριά.

Στην συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν και οι δύο τους συζήτησαν αυτό που ήθελα και πάλι σε έντονο ύφος, χωρίς αυτή την φορά να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο :