ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηρακλής διευθέτησε το χρέος προς τον Μπράουν

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ο Ηρακλής έλυσε το πρόβλημα και το «αγκάθι» εξαφανίστηκε αν και δεν πρόκειται να αγωνιστεί για το Κύπελλο την Τετάρτη (9/11)
Ο Ηρακλής διευθέτησε το χρέος προς τον Μπράουν

Τελικά ο Ηρακλής (όπως αναμενόταν και είχαμε αναφέρει) έλυσε άμεσα το θέμα με το χρέος προς τον Κεν Μπράουν και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Ηρακλής διευθέτησε όλο το χρέος προς τον Αμερικανό οπότε η FIBA θα ενημερώσει άμεσα την ΕΟΚ και τα δελτία θα επιστραφούν εκ νέου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οπότε είναι δεδομένο ότι ένα «αγκάθι» ξεριζώθηκε αλλά κανείς δε ξέρει τι πρόκειται να προκύψει στη συνέχεια είτε με τα χρέη της ΚΑΕ Ηρακλής είτε με της ΚΑΕ Ερμής Αγίας (της Λάρισας δηλαδή) αφού οι δύο ομάδες έχουν κάνει συγχώνευση!

Πάντως η διοίκηση έχει την πρόθεση να λύσει όλα τα προβλήματα κι αυτό είναι το πλέον θετικό για την ομάδα του Ηρακλή. Παρεμπιπτόντως αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος που ανήκει στο Λαύριο αλλά θα αγωνίζεται με καθεστώς διπλού δελτίου στους «κυανόλευκους»

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη στο θέμα των δελτίων (που ήταν αναμενόμενα θετική) ο Ηρακλής δεν πρόκειται να αγωνιστεί την Τετάρτη (9/11) στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Πανερυθραϊκό! Κι αυτό διότι η απεργία που έχει προγραμματιστεί την ίδια ημέρα θα «νεκρώσει» τα πάντα σε πανελλαδικό επίπεδο και ο Πανερυθραϊκός αιτήθηκε αναβολής, με τη σύμφωνη γνώμη του Ηρακλή και τελικά της ΕΟΚ που την ανακοίνωσε επίσημα (για την Τετάρτη 16/11).

Για το θεσμό του Κυπέλλου που φέτος παρουσιάζει μια νέα μορφή (θα το εξηγήσουμε παρακάτω) θ΄αγωνιστούν την Τετάρτη (9/11): Αίας Ευόσμου- ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (15:00) και Πανιώνιος– Αμύντας (18:00). Ο Παπάγου έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση αφού η Ελευθερούπολη αποσύρθηκε.

Φέτος οι ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών έλαβαν μέρος στο θεσμό του Κυπέλλου που θα ολοκληρωθεί με το φάιναλ φορ στο διάστημα 16-18/12. Ο νικητής και τροπαιούχος θα πάρει το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο φάιναλ-8 (τον Φεβρουάριο) όπου θα προστεθούν και οι 7 πρώτες ομάδες στη βαθμολογία της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου.

Κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση μετά από χρόνια.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ