ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Εκτός ο Ζαν Σαρλ με Χίμκι

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ δε θα είναι παρών στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague κόντρα στην Χίμκι (9/4-21:00) λόγω τραυματισμού.
Ολυμπιακός: Εκτός ο Ζαν Σαρλ με Χίμκι

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ δε θα είναι παρών στον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague κόντρα στην Χίμκι (9/4-21:00) λόγω τραυματισμού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζαν Σαρλ στην αναμέτρηση της Παρασκευής (9/4) με την Χίμκι στο ΣΕΦ. Την τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, δηλαδή, του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Euroleague.

Ο Ζαν Σαρλ ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωρίτιδα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους Ρώσους. Κι έτσι ο Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του συνολικά τρεις παίκτες. Καθώς εκτός του Γάλλου εκτός μάχης έχουν τεθεί επίσης ο Κώστας Παπανικολάου και ο Χασάν Μάρτιν.

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για την τρέχουσα σεζόν. Το γεγονός ότι δε λαμβάνει μέρος στις εγχώριες διοργανώσεις ενώ δε θα προχωρήσει στα πλέι οφ τον αναγκάζει σε stop από τις 9 Απριλίου. Κάτι πρωτόγνωρο αναμφισβήτητα αφού ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θα αρχίσει τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκκρεμότητες υπάρχουν και τις έχουμε αναφέρει. Η απόφαση του Βασίλη Σπανούλη για το αν θα συνεχίσει που δίνει.. ιστορική σημασία στον αγώνα με την Χίμκι. Αν και κάποιες… αινιγματικές τοποθετήσεις έχουν αρχίσει και δείχνουν ένα δρόμο.

Η ανανέωση με τον Πρίντεζη, η παραμονή των τριών ξένων που έχει ήδη προαναγγείλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αλλά και η προσπάθεια που θα γίνει προκειμένου να «τονωθεί» το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα κάτι το οποίο προφανώς συνδυάζεται με την πιθανότατη επιστροφή στην Basket League.

Αυτά είναι τα ζητήματα που θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό μετά την Παρασκευή (9/4) αφού ουσιαστικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα δε θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Στην εποχή του Στεφ Κάρι δεν δίνεις το καλύτερο σου συμβόλαιο σε παίκτες στιλ Βεζένκοφ

Στην εποχή του Στεφ Κάρι δεν δίνεις το καλύτερο σου συμβόλαιο σε παίκτες στιλ Βεζένκοφ

Δεν δικαιολογείται να τα περιμένεις όλα από έναν παίκτη που δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του ή για άλλους όταν καίει η μπάλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Τραγικός ο Ολυμπιακός – Εκτός τόπου και χρόνου ολοι εκτός του Φουρνιέ – Στον τελικό η Μονακό με 78-68

Τραγικός ο Ολυμπιακός – Εκτός τόπου και χρόνου ολοι εκτός του Φουρνιέ – Στον τελικό η Μονακό με 78-68

Ο Ολυμπιακός δεν πήγε στο Άμπου Ντάμπι και αποκλείστηκε δίκαια από τη Μονακό

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Μονακό live streaming (23/5)

Ολυμπιακός – Μονακό live streaming (23/5)

Ολυμπιακός - Μονακό σε Live Streaming με ένα κλικ...

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Μονακό: Έτσι θα δούμε ελληνικό τελικό

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Μονακό: Έτσι θα δούμε ελληνικό τελικό

Δεδομένα και αριθμοί για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό και τους αντιπάλους τους στους ημιτελικούς του Final-4 του Άμπου Ντάμπι.

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Ολυμπιακός – Μονακό: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον 2ο ημιτελικό του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι

Ολυμπιακός – Μονακό: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον 2ο ημιτελικό του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι

Από που θα δούμε τον ημιτελικό του F-4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι, Ολυμπιακός - Μονακό.

Μεταδόσεις
Μεταδόσεις: Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι

Από που θα δείτε τον ημιτελικό Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Euroleague Final -4 Άμπου Ντάμπι: Αταμάν για ελληνικό τελικό: «Κάνουμε πλάκα με τον Μπαρτζώκα και λέμε “ξανά και ξανά”» (vid)

Euroleague Final -4 Άμπου Ντάμπι: Αταμάν για ελληνικό τελικό: «Κάνουμε πλάκα με τον Μπαρτζώκα και λέμε “ξανά και ξανά”» (vid)

Όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου προπονητές και παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Μονακό και της Φενέρμπαχτσε.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Euroleague final -4 Άμπου Ντάμπι: Σε Live streaming η συνέντευξη Τύπου

Euroleague final -4 Άμπου Ντάμπι: Σε Live streaming η συνέντευξη Τύπου

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Φενέρμπαχτσε και Μονακό για το Final-4 του Άμπου Ντάμπι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Euroleague Final four Αμπου Ντάμπι: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν τελικά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (vid)

Euroleague Final four Αμπου Ντάμπι: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν τελικά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (vid)

Από 2.500 εισιτήρια θα λάβουν τρεις από τις τέσσερις ομάδες του F-4 της Ευρωλίγκας και μένει να δούμε αν υπάρξουν επιστροφές από τη Μονακό.

Μπάσκετ