ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

«Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς»

Στη Σερβία θεωρούν ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μεταφέροντας την πληροφορία για αρνητική απάντηση στον Ερυθρό Αστέρα

Η ιστοσελίδα RTCG της Σερβίας επικαλούμενη ανεπίσημες πληροφορίες, μεταδίδει ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ιστοσελίδα RTCG της Σερβίας επικαλούμενη ανεπίσημες πληροφορίες, μεταδίδει ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Με τίτλο «Ο Ράντονιτς υπέγραψε στον Παναθηναϊκό», η ιστοσελίδα αναφέρει τα εξής: «Ο Μαυροβούνιος κόουτς και πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, υπέγραψε συμβόλαιο στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπως πληροφορείται ανεπίσημα το portal RTCG»

Και το ρεπορτάζ συνεχίζεται ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή με το διάσημο κλαμπ της Αθήνας.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην ABA αλλά και στη Σερβία, όπου ο σύλλογος του Βελιγραδίου πήρε δύο τίτλους, φαινόταν ότι η συμφωνία του Μαυροβουνίου προπονητή με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ήταν καθαρά τυπικό θέμα.

Ωστόσο, τότε ξεκίνησε η φυγή των παικτών.

Πρώτα αποχώρησε από την ομάδα ο Νέιτ Γουόλτερς (αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Αδριατική Λίγκα επέστρεψε στις ΗΠΑ), μετά ο Όστιν Χόλινς (υπέγραψε στη Μακάμπι) και μετά ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς έφυγε από τον σύλλογο κι  ενίσχυσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά από αυτό, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι ο Νίκολα Κάλινιτς ήταν κοντά στο να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα και τότε έγινε γνωστό για πρώτη φορά ότι ο Ράντονιτς διαπραγματευόταν και με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από αυτό, ο Ράντονιτς δήλωσε ανεπίσημα ότι ο μισθός του δεν ήταν τόσο σημαντικός για το νέο συμβόλαιο, όσο η εγγύηση ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα είχε ανταγωνιστική ομάδα.

Χθες (σ.σ την Δευτέρα 27/6) το βράδυ, ο σύλλογος του Βελιγραδίου βγήκε στην αγορά με προσφορά για τον Ράντονιτς και ένα άτυπο χρονικό όριο.

Έδωσαν προθεσμία τριών ημερών στον Μαυροβούνιο τεχνικό για να απαντήσει θετικά η αρνητικά.

Γι’ αυτό ο Ράντονιτς αποφάσισε σήμερα (σ.σ Τρίτη 28/6) να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Βελιγραδίου και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ανακαλύπτει ανεπίσημα το portal μας.

Τέλος, Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι και ο Κάλινιτς συμφώνησε σε όλα για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα»

Αν κρίνουμε απ’ όσα λένε οι Σέρβοι, ο Ράντονιτς θα πρέπει να θεωρείται πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version