ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Ο Πανιώνιος είχε Κολοβέρο, Τολιόπουλο, Χουγκάζ και Μωραϊτη!

Ο Πανιώνιος είχε στα τμήματα υποδομής του τέσσερα Ελληνόπουλα που πλέον πρωταγωνιστούν στην Basket League. Ουσιαστικά δεν πήρε τίποτε από αυτά!
Ο Πανιώνιος είχε Κολοβέρο, Τολιόπουλο, Χουγκάζ και Μωραϊτη!

Κι όμως, ο Πανιώνιος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Β’ Εθνική και στηρίζεται σε 40χρονους  είχε το μέλλον μπροστά του.

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα από την οποία άρχισαν το μπάσκετ ο Ιωσήφ Κολοβέρος, ο Νίκος Χουγκάζ, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Δημήτρης Μωραϊτης. Δηλαδή μιλάμε για παίκτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Basket League.  Και όχι σε ρόλο κομπάρσου.

Πρόκειται για ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας απέναντι σε μια ομάδα που κάποτε ήταν το μεγαλύτερο σχολείο μπάσκετ τουλάχιστον στην Αττική. Μια ομάδα η οποία με τον τρόπο που μετεξελίχθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει δικά της παιδιά!

Προσέξτε:

Ο Μωραϊτης έκανε ντεμπούτο στην Basket League με τον Πανιώνιο το 2014 και μάλιστα είχε πετύχει… 15 πόντους κόντρα στον Κολοσσό. Λόγω των προβλημάτων οι Νεοσμυρνιώτες κατά την 1η αγωνιστική είχαν παρουσιάσει μια ομάδα με Έλληνες, κυρίως έφηβους. Μάλιστα τότε αγωνιζόταν και ο Ανδρέας Πετρόπουλος (πλέον στην ΑΕΚ) που είχε βρεθεί στον Πανιώνιο από το Παγκράτι.

Ο Χουγκάζ έκανε μια διαδρομή από τα μικρά του Πανιωνίου στο Περιστέρι πριν επιστρέψει στη βάση του την περίοδο 2018-2019. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης (ούτε κι αξίζουν περισσότερη ανάλυση) δεν είχε κάτι αξιόλογο από πλευράς συμμετοχής και ρόλου. Επίσης στους μικρούς του Πανιωνίου έπαιζε και ο δίδυμος αδερφός του, Ρόμπερτ που πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ο Τολιόπουλος επίσης άρχισε το μπάσκετ στον Πανιώνιο, πριν κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ίκαρο. Μάλιστα στο προαναφερόμενο ντεμπούτο του Μωραϊτη, ο Τολιόπουλος έπαιζε στον Κολοσσό.

Τέλος ο Κολοβέρος πριν πάει στον Ολυμπιακό ήταν μέλος των «μικρών» ομάδων του Πανιωνίου. Όπως και ο Ζέιντ Μουόσα που πλέον βρίσκεται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού!

Είναι μια κατάσταση που αφορά στον «Ιστορικό», μια ομάδα που κάποτε είχε μεγάλη παράδοση στο να αναδεικνύει παίκτες από τα φυτώριά της, που πλέον την πληγώνει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πανιώνιος είχε Κολοβέρο, Τολιόπουλο, Χουγκάζ και Μωραϊτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.