Πανιώνιος

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο ότι τα έσοδα από της Ακαδημίες δεν διαχειρίζονται από τρίτους και τα τμήματα υποδομής δεν μπορούν να μπουν πακέτο στην πώληση της ΚΑΕ. «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και τον ιδιοκτήτη της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Γιώργο με Χριστοδουλόπουλο με αφορμή τις Ακαδημίες του συλλόγου....

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο ότι τα έσοδα από της Ακαδημίες δεν διαχειρίζονται από τρίτους και τα τμήματα υποδομής δεν μπορούν να μπουν πακέτο στην πώληση της ΚΑΕ.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και τον ιδιοκτήτη της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Γιώργο με Χριστοδουλόπουλο με αφορμή τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε σε συνέντευξή του στα «panionianea.gr» πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές συζητήσεις για τη πώληση της ΚΑΕ με επιχειρηματία.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας ανέφερε ότι ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να μπουν στο πακέτο και οι Ακαδημίες και το θέμα αυτό το μετέφερε στον Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει τη εποπτεία τους. Επίσης τόνισε ότι υπάρχει πρόταση για την λειτουργία των Ακαδημιών η οποία περιλαμβάνει την επιλογή του προσωπικού των τμημάτων υποδομής από την ΚΑΕ, η οποία θα έχει τον πρώτο λόγο γα τα ταλέντα που θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα ή θα παίρνουν μεταγραφή στην οποία το 80% του ποσού θα μπαίνει στο ταμείο της ΚΑΕ και το 20% θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη.

Η… μάνα του κυανέρυθρου λόχου του έκοψε την φόρα και ξεκαθάρισε όμως, σε ανακοίνωσή της ότι δεν θα επιτρέπει να διαχειρίζονται οι Ακαδημίες από τρίτους

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ανέφερε στην ανακοίνωσή του:

«Ενημερώνουμε την Πανιώνια οικογένεια ότι το νέο ΔΣ που εκλέχθηκε την 3 Φεβρουαρίου 2020:

Δεν επιτρέπει σε κανέναν, να κρατάει κρυφό οτιδήποτε έχει άμεση σχέση με τον Ιστορικό σύλλογο, από τον κόσμο του.

Δεν επιτρέπει σε κανέναν να ζητήσει εξηγήσεις, για απόφαση που πήρε ή πρόκειται να πάρει το ΔΣ του συλλόγου.

Δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαχειρίζεται τα έσοδα των ακαδημιών, τα οποία αποτελούν “πλέον”, περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Η αναφορά του κου Χριστοδουλόπουλου για την μέχρι πρότινος λειτουργία των ακαδημιών, δεν είναι κάτι κρυφό. Η Πανιώνια οικογένεια δεν ήθελε και ούτε θέλει, τα έσοδα των ακαδημιών να διαχειρίζονται από τρίτους, είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε επενδυτές ΑΕ. Αυτό έλαβε τέλος με την εκλογή του νέου ΔΣ.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ενημερώνει τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ αλλά και οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή, ότι :

H KAE θα έχει το δικαίωμα παρακολούθησης των αγωνιστικών τμημάτων.

Θα έχει το δικαίωμα επιλογής αθλητών, να συμμετάσχουν σε προπονήσεις ή σε αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Θα έχει τον πρώτο λόγο στην υπογραφή ημιεπαγγγελματικού συμβολαίου, με αθλητή που θα κρίνει ότι είναι χρήσιμος για την ομάδα ή πως θα της αποφέρει μελλοντικά κέρδη, πιθανή μεταγραφή του.

Όσο αφορά δε, τον προβληματισμό που ο κος Χριστοδουλόπουλος θέτει στον ερασιτέχνη αλλά και στον κόσμο του Ιστορικού, για το πως θα καταφέρει να πουλήσει την ΚΑΕ, τον ενημερώνουμε ότι όπως δεν ”ρώτησε” κανέναν, όταν αγόρασε, έτσι και τώρα η απόφαση της πώλησης, δεν υπόκειται στη δική μας δικαιοδοσία.

Για τον Πανιώνιο ΓΣΣ

Κοκκινάκης Διονύσης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Πανιωνίου ΓΣΣ».