Σταύρος Θεοδωράκης: Με μουστάκι και κοντό μαλλί (pic)

Σταύρος Θεοδωράκης: Ανανεωμένος, χαμογελαστός και με μουστάκι, παρουσιάστηκε σε φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.  Ο δημοσιογράφος και πρώην επικεφαλής του Ποταμιού είχε προ ημερών ανεβάσει στο Instagram ένα video που έδειχνε την κόρη του, Αργυρώ να τον κουρεύει. Στη διάρκεια του video, ακούγεται κάποια στιγμή αναφωνεί το όνομα του Σωτήρη...

Σταύρος Θεοδωράκης: Ανανεωμένος, χαμογελαστός και με μουστάκι, παρουσιάστηκε σε φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο δημοσιογράφος και πρώην επικεφαλής του Ποταμιού είχε προ ημερών ανεβάσει στο Instagram ένα video που έδειχνε την κόρη του, Αργυρώ να τον κουρεύει.

Στη διάρκεια του video, ακούγεται κάποια στιγμή αναφωνεί το όνομα του Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ στην περιγραφή αναφέρει: «Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι».

Σταύρος Θεοδωράκης – Το video

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) στις