Συγκινητικός Κούζμιτς: Το ευχαριστώ από το νοσοκομείο

Ο Όγκιεν Κούζμιτς κατάφερε να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη και το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο είναι συγκλονιστικό.

Παρότι βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ο Όγκνιεν Κούζμιτς βρήκε τη δύναμη να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε και το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του.

Πλέον τα νέα είναι ευχάριστα για τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, καθώς έχει βγει από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε τεθεί από τους γιατρούς. Πλέον έχει ανακτήσει πλήρως την επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ και οι  επεμβάσεις που έκανε (είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στον θώρακα) πήγαν καλά.

Έχοντας στο πλευρό την οικογένειά του, ο Κούζμιτς να ευχαριστήσει άπαντες για τη συμπαράστασή που έλαβε και το έκανε με ένα όμορφο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο του Βελιγραδίου όπου νοσηλεύεται.

Στο μήνυμά του ο Κούζμιτς αναφέρει: «Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσους ανησυχούσαν για μένα μετά από όλα όσα βίωσα και έζησα. Πρώτος ο πρόεδρος του συλλόγου και όλοι από τον Ερυθρό Αστέρα, οι γιατροί και όλη η ομάδα, με επικεφαλής τους δρ. Μπασκάνεβιτς και Όλουγιτς, τις νοσοκόμες και τους άλλους γιατρούς, τον υπουργό Υγείας, Ζλάτιμπορ Λόντσαρ, που δεσμεύτηκε για μένα, όπως και οι γιατροί στην Μπάνια Λούκα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους πρώην και τους νυν στην εθνική ομάδα, τον προπονητή Σάσα Τζόρτζεβιτς και φυσικά ευχαριστώ όλο τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα που νοιαζόταν για μένα και μου έστειλε την στήριξή του, όπως και το κλαμπ και όλη αυτή η υποστήριξη μίλησε στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους και ζητώ συγγνώμη εάν άφησα κάποιον έξω, συνέβησαν τόσα πολλά αυτές τις 10 μέρες. Είναι στο χέρι μου να αναρρώσω πλήρως, ακούγοντας τους γιατρούς. Νιώθω καλά και προχωράμε».