Όσα είπε ο τεχνικός του Ατρομήτου και ο Σπύρος Ρισβάνης εν όψει Ντουνάισκα Στρέντα

Βήμα πρόκρισης καλείται να κάνει στη Σλοβακία ο Ατρόμητος απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα. Ο Γιάννης Αναστασίου είπε πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα. Ταυτόχρονα, όμως, παραδέχτηκε πως ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι ο επιθυμητός.

Ο κόουτς των Περιστεριωτών στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στη συγκέντρωση που απαιτείται. Στόχος φυσικά να μην επαναληφθεί το περσινό κάζο και να μη χαιρετήσει πρόωρα ο Ατρόμητος το Europa League.

Όσα είπε ο Αναστασίου: «Πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι αυτός που θέλουμε. Για εμάς είναι σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, αυτό θα είναι σημαντικό για αύριο».

Για το αν το περσινό πάθημα του Ατρόμητου έγινε μάθημα: «Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Το σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε πως γίναμε καλοί μαθητές».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα κι αν έχει καταλήξει στο πλάνο της Πέμπτης: «Αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να είναι η ομάδα 100% έτοιμη, γι’ αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το πνευματικό κομμάτι και δουλέψαμε σε αυτό. Αν έχουμε την προσήλωση που πρέπει θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Έχω καταλήξει στους 11 που θα αγωνιστούν».

Για το τελευταίο πράγμα που θα πει στους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι: «Να έχουν συγκέντρωση»

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Ρισβάνης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε στον επόμενο γύρο».

Για το περσινό πάθημα αν έγινε μάθημα, σχολίασε: «Σίγουρα ήταν ένα μάθημα για εμάς το περσινό παιχνίδι με την Μπρεστ, όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε γι’ αυτό και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι»

Για το αν έχουν επηρεάσει οι αλλαγές στην ομάδα σημείωσε: «Σίγουρα έφυγαν κάποια παιδιά από την ομάδα, αλλά όσοι έχουν έρθει είναι εξίσου καλοί και προσπαθούμε να τους βάλουμε στο κλίμα και σε αυτό βοηθάνε όλοι όσοι είναι στην ομάδα και νομίζω πως είμαστε πολύ καλά».