ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σάκχοφ είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα

Το στυλ του παραπέμπει περισσότερο σε έναν κεντρικό χαφ περασμένης δεκαετίας. Λίγο βαρύς, σε καμία περίπτωση ράθυμος αλλά όχι το «μηχανάκι« του κέντρου ή το 8άρι που φαίνεται ευέλικτος. Κι όμως, ο Γιεβγέν Σάκχοφ είναι ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής. Με μικρά ποσοστά λαθών μέσα στο γήπεδο, σχεδόν άριστος τακτικά ακόμα και στα κακά...

Σάκχοφ
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το στυλ του παραπέμπει περισσότερο σε έναν κεντρικό χαφ περασμένης δεκαετίας. Λίγο βαρύς, σε καμία περίπτωση ράθυμος αλλά όχι το «μηχανάκι« του κέντρου ή το 8άρι που φαίνεται ευέλικτος.

Κι όμως, ο Γιεβγέν Σάκχοφ είναι ο παίκτης που θέλει κάθε προπονητής. Με μικρά ποσοστά λαθών μέσα στο γήπεδο, σχεδόν άριστος τακτικά ακόμα και στα κακά του παιχνίδια και με εντυπωσιακό προσόν το πως πατάει περιοχή ακόμα και αν η σωματοδομή του δεν τον βοηθάει για σπριντ.

Η ΑΕΚ δεν περίμενε το ματς με τον ΟΦΗ για να αντιληφθεί πως έκανε εξαιρετική επιλογή με την απόκτησή του.

Εξάλλου, τον γνώριζε τι παίκτης είναι από το προηγούμενο γεμάτο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σάκχοφ, παρόλα αυτά, εκεί που η ΑΕΚ έδειξε να κολλάει με τον ΟΦΗ την πήρε από το χέρι όπως ο πατέρας παίρνει τα παιδιά του και μέσα στο γήπεδο την έβγαλε στον δρόμο των υπερπολυτίμων τριών βαθμών. Το γκολ ήταν απλά το… κερασάκι.

Οσο για τον ΟΦΗ, είναι μια ομάδα που ο καθένας χαίρεται να τον βλέπει. Χτυπημένος από τους τραυματισμούς ίσως και να κέρδιζε αν έλειπε ο Σάκχοφ από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Με θέληση να παίξει ποδόσφαιρο, τακτική προσήλωση, επιστρατεύτηκε ακόμα και ο Λυμπεράκης να παίξει στην τριάδα των στόπερ. Αν έλειπαν ορισμένες βιαστικές επιλογές έξω από την περιοχή του Τσιντώτα, ο ΟΦΗ θα είχε βγάλει κάτι καλύτερο από το ταξίδι στην Αθήνα.

Για ακόμα μια φορά εξαιρετικός ο Σίμος, θα βρει πολλές λύσεις και από τον σούπερ Ντε Γκουζμάν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1: Να… ένας Σάκχοφ!

Προς ολικό lockdown η Θεσσαλονίκη

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version