ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σας απέδειξε πολλά για τα παντελόνια σας

Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ γιατί το παντελόνι θεωρείται συνώνυμο της ηθικής και της γενναιότητας ενώ η φούστα της ανηθικότητας και της δειλίας. Αλλά η Ιωάννα σας απάντησε. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σας απέδειξε πολλά για τα παντελόνια σας

Δε χρειάζεται ούτε παντελόνια (αντρικά) να φορέσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου ούτε να αποκτήσει κάτι άλλο για να αποδείξει τη γενναιότητά της.

Το ότι υποκλίθηκαν στη δύναμη της Ιωάννας Παλιοσπύρου άπαντες ήταν κάτι φυσικό επόμενο. Πέρασε πολλά μετά την επίθεση που της έγινε, πόνεσε αλλά άντεξε. Παλεύει ακόμα και σίγουρα εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε ούτε το μεγαλείο της ψυχής αλλά και το βαθμό δυσκολίας του αγώνα της.

Την Πέμπτη (28/4) το βράδυ η Ιωάννα θα εμφανιστεί χωρίς μάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή στον ALPHAH ίδια έγραψε ότι «ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» αλλά είναι αλήθεια ότι αυτή την κοπέλα δεν την κοιτάς στο πρόσωπο. Αλλά στη ψυχή!

Iωάννα Παλιοσπύρου έχει μπροστά της άλλες 20 με 30 χειρουργικές επεμβάσεις, ένα μαραθώνιο, ένα δύσβατο δρόμο γεμάτο κούραση σωματική και ψυχολογική. Αλλά δε μασάει!

Και ουσιαστικά η Ιωάννα μπορεί να κάνει τους «βαρύμαγκες» και αυτοαποκαλούμενους «παντελονάτους» να σταματήσουν αυτές τις ανόητες παλαιολιθικές εκφράσεις που προσβάλλουν όχι μόνο τη γυναίκα αλλά και το ανθρώπινο είδος.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το παντελόνι (το αντρικό, έτσι; Για να ξέρουμε τι λέμε) και τα ανδρικά γεννητικά όργανα ήταν το παράδειγμα της γενναιότητας, της ευθύτητας, της εντιμότητας και της ηθικής. Ενώ το να λες σε κάποιον ότι «φοράει φουστάνια» και έχει κάτι άλλο ανάμεσα στα πόδια, είναι συνώνυμο της ανηθικότητας, της δειλίας, της κουτοπονηριάς και της απατεωνιάς.

Ήρθε λοιπόν η Ιωάννα το 2022 για να βάλει ένα τέλος, με το θάρρος και τη γενναιότητά τους σε αυτά τα γελοία υποκείμενα που λέγοντας «είμαι παντελονάτος» θεωρούν ότι εξασφαλίζουν μια θέση στο πάνθεον της ιστορίας. Δηλαδή μια γυναικα που φοράει φόρεμα δε μπορεί να είναι γενναία και δυνατή;

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας συγκλονίζει γιατί αντιμετωπίζει τόσο καιρό με γενναιότητα μια κατάσταση πολύ δύσκολη και κυρίως διότι γκρεμίζει στεγανά που η ίδια η κοινωνία (στην Ελλάδα) έχει αποδεχτεί ως δεδομένες καταστασεις.

Δείτε την Ιωάννα κατάματα και θαυμάστε τη ψυχή της. Κι αφήστε τα παντελόνια, τα γεννητικά όργανα και όλες αυτές τις ανοησίες.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

?>