Ελληνοτουρκικά: Για τις ενέργειες της Τουρκίας ενημέρωσε ο Α/ΓΕΕΦ

Ελληνοτουρκικά: Για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο νοτιοανατολικό άκρο της ΕΕ, ενημέρωσε τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών μελών ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Η αναθεωρητική και αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της Άγκυρας δεν στρέφεται μόνο εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδος, αλλά επηρεάζει αρνητικά την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη...

Ελληνοτουρκικά: Για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο νοτιοανατολικό άκρο της ΕΕ, ενημέρωσε τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών μελών ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Η αναθεωρητική και αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της Άγκυρας δεν στρέφεται μόνο εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδος, αλλά επηρεάζει αρνητικά την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aμερικανικές φρεγάτες: Οι ΗΠΑ αποδεσμεύουν Tomahawk σε μέλη του ΝΑΤΟ – Έρχονται Ελλάδα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, την Πέμπτη ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMC) σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων των κρατών μελών.

Πηγή: Veteranos.gr