ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Έβαλαν μηχανήματα με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατουρκ στον Σταθμό Λαρίσης

Στον Σταθμό Λαρίσης στην υπάρχει μηχάνημα αυτόματης αγοράς αντισηπτικών στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του δικτάτορα Κεμάλ Ατατούρκ!
Έβαλαν μηχανήματα με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατουρκ στον Σταθμό Λαρίσης

UPDATE 2/8/2021 : Σε συνέχεια της δημοσίευσης που θέλει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να έχει εγκαταστήσει αυτόματο πωλητή προερχόμενο εκ Τουρκίας στον Σ.Σ. Λαρίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω εγκατάσταση, δεδομένου ότι η διαχείριση του Σ.Σ. Λαρίσης, όπως και οιουδήποτε άλλου Σ.Σ., δεν ανήκει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απίστευτο και δυστυχώς ελληνικό. Στο σταθμό Λαρίσης υπάρχει μηχάνημα αυτόματης αγοράς αντισηπτικών.

Λόγω του ότι μηχάνημα είναι τουρκικής κατασκευής, στο σημείο που βάζεις τα κέρματα φέρει φωτογραφία του φασίστα και διώκτη των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ!

Στα μηχανήματα υπάρχει η φωτογραφία ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς και μισέλληνες της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από το μηχάνημα στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στον Σταθμό Λαρίσης στην υπάρχει μηχάνημα αυτόματης αγοράς αντισηπτικών στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του δικτάτορα Κεμάλ Ατατούρκ! ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στον Σταθμό Λαρίσης στην υπάρχει μηχάνημα αυτόματης αγοράς αντισηπτικών στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του δικτάτορα Κεμάλ Ατατούρκ! ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στον Σταθμό Λαρίσης στην υπάρχει μηχάνημα αυτόματης αγοράς αντισηπτικών στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του δικτάτορα Κεμάλ Ατατούρκ!

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Σοκαριστική πρόγνωση Καλλιάνου – Η θερμοκρασία στον ήλιο θα φθάσει τους 50 βαθμούς

Πάτρα: Μποτιλιάρισμα σε Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό – Επιχείρηση απομάκρυνσης λουόμενων

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβαλαν μηχανήματα με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατουρκ στον Σταθμό Λαρίσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.