×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Oruc Reis – Αποκάλυψη: Μυστική συνάντηση Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων


Λευτέρης Παυλίδης

Oruc Reis – Αποκάλυψη: Μυστική συνάντηση Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων


Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis συνεχίζει να πλέει κοντά στο Καστελόριζο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μυστική συνάντηση με την ηγεσία των Γενικών Επιτελείων είχε μέσα στην εβδομάδα.

Την συνάντηση αποκάλυψαν οι Τάκης Χατζής και ο Δήμος Βερύκιος ενώ την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» δίνοντας και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ραντεβού του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, με το Oruc Reis να βρίσκεται μία ανάσα από τις ελληνικές ακτές.

Όπως τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο και όπως τόνισε χαρακτηριστικά θέλει να γνωρίζει όλα τα τεχνικά δεδομένα «αν πρόκειται να πάρει μεγάλες αποφάσεις, κάτι που αποτελεί καθημερινότητα πλέον».

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τα ξέρει όλα, όμως θέλει να τα ξέρει. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα στην απόλυτη λεπτομέρεια», υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην οποία επιβεβαίωσε τη συνάντηση.

Απών από την συνάντηση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο υπουργός Επικράτειας, απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που σε αυτή τη συνάντηση ήταν απών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολίασε πως «δεν γνωρίζω ποιοι ήταν εκεί, όμως γνωρίζω ότι υπάρχουν και ζητήματα τα οποία είναι αμιγώς επιχειρησιακά» επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «προφανώς την πολιτική απόφαση για ότι πράξουμε στο κομμάτι της άμυνάς μας, τη λαμβάνει η νομιμοποιημένη πολιτική ηγεσία».

«Τα εντελώς τεχνικά θέματα με τα πρωτόκολλα εμπλοκής κλπ, που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση κρίσης είναι θέματα τα οποία ανάγονται σε επίπεδο άλλο», υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνωρίζει εξαιρετικά καταλαβαίνει τα τεχνικά θέματα και πως «εμείς είμαστε εκείνοι που προσπαθούμε να τα μάθουμε».

Σήμερα στο Sportime

Πλήρης επιβεβαίωση Sportime: 500 τουρκικά drone αυτοκτονίας απέναντι στην Ελλάδα

Ελληνικά υποβρύχια: Ούτε το καμάρι των Τούρκων ATR-72MPA δεν τα βρήκε

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras