ENGINE POWER

F1 Eddie Jordan: Ο Τζόρνταν χάνει την εμπιστοσύνη του στον Χάμιλτον «Δεν τον εμπιστεύομαι πια»

F1 Eddie Jordan: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο σύμφωνα με τον Ιρλανδό δεν έχουν πλέον αρκετά για να νικήσουν τον Max Verstappen 

f1-eddie-jordan-lewis-hamilton-fernando-alonso-formula-1-formoula-one-drivers-talent
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

F1 Eddie Jordan: Ο Έντι Τζόρνταν δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στον Λιούις Χάμιλτον και τον Φερνάντο Αλόνσο . Σύμφωνα με τον Ιρλανδό, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του παρελθόντος δεν έχουν πλέον αρκετά για να νικήσουν τον Max Verstappen . Ο Τζόρνταν προτιμά να βάζει τα χρήματά του σε νεαρά ταλέντα.

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε άλλο ένα νέο συμβόλαιο με τη Mercedes το 2023, κρατώντας τον Βρετανό συνδεδεμένο με τη γερμανική ομάδα αγώνων μέχρι το 2025. Ο Χάμιλτον εξακολουθεί να ελπίζει να κερδίσει τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο του στη F1 αφού έχασε το 2021. Ο Τότο Βολφ έχει μεγάλη πίστη στον οδηγό του, αλλά ο Έντι Τζόρνταν αισθάνεται λιγότερο άνετα με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ποιον επιλέγει ο Eddie Jordan αν ο Φερστάπεν δεν είναι διαθέσιμος

F1 Eddie Jordan: «Αν είχα μια κορυφαία ομάδα τώρα και δεν έπαιρνα τον Max, θα υπήρχε μόνο ένα ζευγάρι οδηγών που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον Verstappen: ο Charles Leclerc και, ως συμπαίκτης, ο Lando Norris »,  το πρώην αφεντικό της ομάδας. είπε στο F1-insider.com . Με αυτόν τον τρόπο, ο Τζόρνταν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είπε ο Χέλμουτ Μάρκο , ο οποίος στην πραγματικότητα κατηγορεί τον Νόρις και τον Λεκλέρκ ότι δεν είναι αρκετά συνεπείς.

Ωστόσο, ο Τζόρνταν επιλέγει τα νεαρά ταλέντα γιατί δεν εμπιστεύεται πλέον τον «παλιό γκαρντ». « Απλώς δεν εμπιστεύομαι πλέον τον Λιούις Χάμιλτον και τον Φερνάντο Αλόνσο, πρωταθλητές που τους αξίζουν, να μπορούν να συμβαδίσουν με τον Βερστάπεν λόγω της μεγάλης ηλικίας τους»,  είπε ο πρώην ιδιοκτήτης της δικής του ομάδας F1.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Exit mobile version