ENGINE POWER

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

F1 Grand Prix του Κατάρ: Τα εισιτήρια εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για το FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX 2023, τη δεύτερη φορά που η F1 θα αγωνιστεί κάτω από τους προβολείς στη διεθνή πίστα Lusail.
F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

F1 Grand Prix του Κατάρ : Ο εναρκτήριος αγώνας που πραγματοποιήθηκε το 2021 πρόσθεσε στην ήδη πλούσια ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της πίστας, έχοντας φιλοξενήσει τον πρώτο νυχτερινό αγώνα MotoGP το 2007 – από τότε που έγινε βασικό στοιχείο του ημερολογίου του πρωταθλήματος.

Η πίστα είναι γνωστή για τις στροφές υψηλής ταχύτητας και τις δύσκολες ευκαιρίες προσπέρασης.  Φέτος το Lusail International Circuit ανοίγει ξανά, έχοντας υποστεί εκτεταμένη αναδιαμόρφωση και βελτίωση των εγκαταστάσεων των φιλάθλων και της ομάδας, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της πίστας.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μεγαλύτερα γκαράζ ομάδων, περιοχές VIP πέντε αστέρων και ένα μεγαλύτερο fanzone για το κοινό.

Οι θαυμαστές θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τη δράση από ένα νέο μοναδικό υπερυψωμένο σημείο θέασης στη στροφή 1, Lusail Hill. Και η συνολική χωρητικότητα θέσεων και στάθμευσης στην πίστα έχει επίσης επεκταθεί.

f1-formula-one-grand-prix-katar-qatar-gp-tickets-filoxenia-programma-events-synaulies-happennings-hotels

F1 Grand Prix του Κατάρ:  Το Σάββατο θα φιλοξενηθεί επίσης ο πρώτος αγώνας σπριντ της F1 στο Κατάρ με ξεχωριστό συμπυκνωμένο προκριματικό, ακολουθούμενο από έναν σύντομο αγώνα. Η δράση της ημέρας θα είναι αυτόνομη από το Grand Prix της Κυριακής, δίνοντας στους θαυμαστές δύο αγώνες F1 για να παρακολουθήσουν σε ένα Σαββατοκύριακο.

Η διάταξη της πίστας 5,38 χλμ. 16 γωνιών θα παραμείνει η ίδια από την πρώτη επίσκεψη της F1 και κατέχει τα υψηλότερα επίπεδα άδειας από τη FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου), την Άδεια Σιρκουί Βαθμού 1 και την Άδεια Σιρκουί Βαθμού Α από την FIM ( Internationale de Motocyclisme).

Η πίστα είναι η μόνη στην περιοχή που φιλοξενεί τόσο MotoGP όσο και F1 – και θα προσθέσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής από το 2024.

Το Lusail International Circuit υπόσχεται επίσης να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο προσβασιμότητας για τους οπαδούς.

Θα υπάρχει άφθονη ψυχαγωγία εκτός πίστας και το Σαββατοκύριακο με μουσική από τους Bruno Mars, Amr Diab και Alesso.

Οι φίλαθλοι μπορούν να βρουν πληροφορίες εισιτηρίων για τον αγώνα F1 του 2023 και περισσότερα για τη διοργάνωση

f1-formula-one-grand-prix-katar-qatar-gp-tickets-filoxenia-programma-events-synaulies-happennings-hotels

F1 Grand Prix του Κατάρ : FORMULA 1 QATAR AIRWAYS GRAND PRIX ΚΑΤΑΡ 2023 ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Οι αγώνες της FORMULA 1 θα έρθουν στο Lusail International Circuit στο Κατάρ από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023, προσφέροντας ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στους θαυμαστές που θα δουν τους πιο εκλεκτούς οδηγούς του κόσμου να έρχονται αντιμέτωποι.

Παρασκευή: Μια ιδανική μέρα για τους οπαδούς να απολαύσουν το Σαββατοκύριακο τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη ζώνη των φιλάθλων και να παρακολουθήσουν τη συναρπαστική δράση της F1. Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα γνωρίσετε τη ζώνη οπαδών και το υπερσύγχρονο Lusail International Circuit, το οποίο είναι έτοιμο να προκαλέσει ρίγη στη σπονδυλική στήλη.

Σάββατο: Για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή, γίνετε μάρτυρας γρήγορης δράσης που ανεβάζει την αδρεναλίνη με το “Sprint Race Saturday” και ξεκινήστε τη μέρα με το Sprint Shootout που καθορίζει το πλέγμα εκκίνησης του “Sprint Race”. 100 km παύλα, όπου μπορείτε να δείτε τους οδηγούς να έρχονται αντιμέτωποι, να τρέχουν ίσια προς την καρό σημαία χωρίς pitstops.

Κυριακή: Επωφεληθείτε από την τελευταία μέρα του Σαββατοκύριακου της F1 και παρακολουθήστε τους προκριματικούς οδηγούς να τρέχουν προς τη νίκη κάτω από τους εμβληματικούς προβολείς της Lusail International Circuit, ολοκληρώνοντας τη νύχτα με μια εντυπωσιακή επίδειξη πυροτεχνημάτων για να γιορτάσουν τους νικητές.

f1-formula-one-grand-prix-katar-qatar-gp-tickets-filoxenia-programma-events-synaulies-happennings-hotels

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης Amr Diab που καταρρίπτει τα ρεκόρ θα θαμπώσει το κοινό με μια μίξη από τις πιο αγαπημένες του επιτυχίες.

F1 Grand Prix του Κατάρ – Ζήστε την εμπειρία της F1 με τα πακέτα φιλοξενίας: Ανεβάστε την εμπειρία σας στην F1 σε νέα ύψη με τα πολυτελή πακέτα φιλοξενίας μας. Βυθιστείτε στον κόσμο της F1 και απολαύστε premium προνόμια και εκπληκτική θέα. Δείτε τις αποκλειστικές μας προσφορές Φιλοξενίας εδώ .

Η δράση εντός κυκλώματος θα συμπληρώνεται από ψυχαγωγία σε όλη τη διάρκεια. Είτε έρχεστε για την ημέρα είτε για το Σαββατοκύριακο – έχουμε κάτι για εσάς! Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας τώρα!

μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου 2023, όπου οι οπαδοί θα βρεθούν σε μια ημερομηνία με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ενθουσιασμό και ενθουσιασμό. κλείστε μια ελίτ ομάδα των καλύτερων οδηγών στον κόσμο σε έντονο ανταγωνισμό για το βραβείο.

Παρασκευή: Θα είναι μια ιδανική ευκαιρία για να περάσετε ευχάριστες στιγμές στην ατμόσφαιρα ψυχαγωγίας και ενθουσιασμού στη ζώνη των φιλάθλων και να ζήσετε τον μέγιστο ενθουσιασμό με τους αγώνες της Formula 1. Ελάτε μαζί μας για να γίνετε οι πρώτοι που θα ζήσετε τις εκπληκτικές, πρόσφατα αναπτυγμένες εγκαταστάσεις στο Losail International Circuit, που προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους θαυμαστές.

f1-formula-one-grand-prix-katar-qatar-gp-tickets-filoxenia-programma-events-synaulies-happennings-hotels

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Superstar Alesso θα φωτίσει τη σκηνή με την παγκοσμίου φήμης μουσική του.

Σάββατο: Για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή, οι φίλαθλοι θα μπορούν να πάρουν μεγάλη δόση ενθουσιασμού και ενθουσιασμού και να δοκιμάσουν τα μέγιστα όρια ταχύτητας με τον αγώνα «Sprint», καθώς αυτή η εξαιρετική μέρα ξεκινά με τον προκριματικό γύρο (Sprint Shootout) για τον καθορισμό της σειράς εκκίνησης στον σύντομο αγώνα.» Sprint, στο οποίο οι οδηγοί αγωνίζονται αδιάκοπα, χωρίς διακοπή, πάνω από 100 km τελικής ταχύτητας.

Κυριακή: Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και απολαύστε τις τελευταίες μέρες της Formula 1 για να παρακολουθήσετε τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των αγωνιζομένων για την απόκτηση του μεγάλου βραβείου, κάτω από τους διάσημους προβολείς του Losail International Circuit, και απολαύστε τα εκπληκτικά πυροτεχνήματα που γιορτάζουν τους πρωταθλητές.

Απολαύστε τον αγώνα όπως δεν τον έχετε ξαναδεί με πακέτα φιλοξενίας: Μπορείτε να ανεβάσετε την εμπειρία της Formula 1 σε νέα ύψη απόλαυσης και άνεσης με πολυτελή πακέτα φιλοξενίας, τα οποία σας προσφέρουν μια καθηλωτική διαδραστική εμπειρία με ένα ευρύ φάσμα πολυτελών προνομίων και διακριτικών , τοποθεσίες προσέλευσης που κόβουν την ανάσα. Μπορείτε να δείτε τις αποκλειστικές προσφορές φιλοξενίας στον σύνδεσμο .

f1-formula-one-grand-prix-katar-qatar-gp-tickets-filoxenia-programma-events-synaulies-happennings-hotels

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου θα τελειώσει με στυλ με μια αποκλειστική παράσταση από τον παγκόσμιο μεγαλοσταρ Μπρούνο Μαρς.

Εκτός από τον έντονο ανταγωνισμό και τον ενθουσιασμό στην πίστα, οι θαυμαστές θα απολαύσουν άφθονη συναρπαστική διασκέδαση κατά τη διάρκεια των τριών ημερών. Είτε αποφασίσετε να παρευρεθείτε για μία μέρα είτε να απολαύσετε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, σίγουρα σας περιμένει κάτι ιδιαίτερο! Βιαστείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας τώρα!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!