ENGINE POWER

FIA Rally Star: Η ώρα της επιλογής πλησιάζει

FIA Rally Star: Μετά από μακρές επιλογές που οργανώθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη, επιλέχθηκαν 6 πιλότοι από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα για να ξεκινήσουν ένα έτος εκπαίδευσης. 
FIA Rally Star: Η ώρα της επιλογής πλησιάζει

Τα έξι πληρώματα που είναι ενσωματωμένα στο FIA Rally Star ετοιμάζονται να αγωνιστούν στο τελευταίο εκπαιδευτικό τους event. Στο τέλος του ράλι Lautsitz στη Γερμανία, μόνο 4 θα διατηρηθούν για να συμμετάσχουν στους ανταγωνιστές του JWRC το 2024.

FIA Rally Star: Η λειτουργία ανίχνευσης που έχει δημιουργηθεί από τη FIA θα φτάσει σε ένα σημαντικό στάδιο. Μετά από μακρές επιλογές που οργανώθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη, επιλέχθηκαν 6 πιλότοι από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα για να ξεκινήσουν ένα έτος εκπαίδευσης. Εκτός από τη θεωρία, μπορούσαν επίσης να πραγματοποιήσουν δοκιμαστικές συνεδρίες και κυρίως συμμετείχαν σε τεστ.

FIA Rally Star:Για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα δυσκολιών, οι γύροι που επιλέχθηκαν προσέφεραν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πραγματοποιήθηκαν συγκεκριμένα 2 συναντήσεις στην άσφαλτο και 4 στο χώμα. Μεταξύ του μάλλον αργού San Marino στον Άγιο Μαρίνο και του πολύ γρήγορου Saaremaa στην Εσθονία, είχαν αρκετά για να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους. Αυτή η ποικιλία έχει ήδη οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας ορισμένης ιεραρχίας σε αυτήν την ομάδα των 6. Ορισμένοι από τους υποψηφίους γνωρίζουν, αντίθετα, ότι θα πρέπει να είναι αξιόλογοι στη Γερμανία εάν θέλουν να αντιστρέψουν την τάση και να επιστρέψουν στην ελίτ σε λίγα μήνες ( 1η συνάντηση στη Σουηδία 15-18 Φεβρουαρίου).

Τόσο συμπαγής όσο και αποτελεσματικός, ο Romet Jürgenson είναι αναμφίβολα αυτός που ξεχώρισε περισσότερο. Ο 23χρονος Εσθονός θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει στη Lauritz. Γρήγοροι, αλλά λίγο λιγότερο συνεπείς, ο Taylor Gill και ο Max Smart μάλλον δεν απέχουν πολύ από την επόμενη φάση, αλλά ο Αυστραλός (19 ετών) και ο Νοτιοαφρικανός (20 ετών) δεν πρέπει να λείπουν.

FIA Rally Star:Ο Abdullah Al-Tawqi και ο José Abito Caparo θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους το 2024. Οι ελπιδοφόροι από το Ομάν (24 ετών) και εκείνος του Περού (26 ετών) έχουν σημειώσει πρόοδο που μπορεί να τους επιτρέψει να το πιστεύεις ακόμα. Από την πλευρά της, η Annia Cilloniz θα θέλει να φτάσει ομαλά στον τερματισμό. Η 24χρονη Περουβιανή μάλιστα έχει κάνει πολλά λάθη φέτος που ίσως την εμποδίσουν να συνεχίσει.

Όποια και αν είναι η κατάσταση των 6 μελών του Rally Star της FIA, είναι βέβαιο ότι θα πιεστούν όλοι αυτή την εβδομάδα για να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή αναγνώριση και θα έχουν καλούς βαθμούς για να αντιμετωπίσουν τις 8 ειδικές διαδρομές του προγράμματος που αντιπροσωπεύουν 138,92 χλμ. χρονομετρημένη.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «FIA Rally Star: Η ώρα της επιλογής πλησιάζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!