ENGINE POWER

Formula 1 Bahrain EL3: Sainz ταχύτερος στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών

Formula 1 Bahrain EL3: Sainz ταχύτερος στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών

formula-1-bahrain-grand-prix-carlos-sainz-apotelesmata-f1-
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Formula 1 Bahrain EL3 : Sainz ταχύτερος, αλλά η ιεραρχία παραμένει αβέβαιη πριν από την πρόκριση
Ο Carlos Sainz σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια πραγματική ιεραρχία πριν από την πρόκριση.

Formula 1 Bahrain EL32024 F1 Grand Prix Μπαχρέιν – Αποτελέσματα 3 ελεύθερων προπονήσεων

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα από την τελική προπόνηση για το Grand Prix του Μπαχρέιν στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν.

Ο Carlos Sainz θα προχωρήσει στην πρόκριση γεμάτος αυτοπεποίθηση αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην τελική προπόνηση για το Grand Prix του Μπαχρέιν.

Ο Ισπανός, ο οποίος θα φύγει από τη Ferrari στο τέλος της σεζόν, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο γύρου 1:30.824 για να τερματίσει 0.141 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τον Fernando Alonso της Aston Martin και παρόλο που οι χρόνοι δεν είναι αντιπροσωπευτικοί αυτή την ώρα της ημέρας, πολλές ίντριγκες έχει δημιουργηθεί πριν από την πρόκριση.

Formula 1 Bahrain EL3 :  Ο Max Verstappen απέτυχε να νικήσει σε καμία από τις τρεις προπονήσεις, αλλά τερμάτισε τρίτος ταχύτερα για τη Red Bull μπροστά από τον Charles Leclerc και τον Lando Norris, οι οποίοι ξεπέρασαν μια καθυστερημένη αλλαγή στη διάρκεια της περιόδου.

Ο Τζορτζ Ράσελ ήταν ο κορυφαίος οδηγός της Mercedes στην έκτη θέση μπροστά από τον συμπαίκτη του Νόρις στη McLaren, Όσκαρ Πιάστρι και Σέρχιο Πέρεθ, ο οποίος αρχικά χρησιμοποίησε ένα σετ σκληρών ελαστικών αντί για τα μαλακά.

Ο Nico Hulkenberg έδειξε και πάλι καλό ρυθμό για τη Haas και ολοκλήρωσε την πρώτη 10άδα μαζί με τον Lance Stroll – 10ος με μόλις 0,572 δευτερόλεπτα κάτω από τον καλύτερο χρόνο του Sainz.

Ο Λιούις Χάμιλτον μπόρεσε να τερματίσει μόνο 12ος ταχύτερα, ενώ ο Πιερ Γκάσλι της Alpine στήριξε το γήπεδο.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Exit mobile version