ENGINE POWER

Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1

Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο με τις ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε που θα παρουσιαστούν τα νέα μονοθέσια για το 2024
Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1

Παρουσιάσεις F1 2024: Βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των μονοθέσιων και των παρουσιάσεων τους για τη σεζόν 2024 του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1.

Η σεζόν της Formula 1 του 2024 είναι σχεδόν εδώ, αλλά πριν από αυτό, ήρθε η ώρα για τις παρουσιάσεις των νέων μονοθέσιων! Όπως κάθε χειμώνα, οι ομάδες αποστάζουν τις πληροφορίες και τις ημερομηνίες έναρξης σιγά σιγά, πριν από την τελική παρουσίαση τον Φεβρουάριο, λίγες μέρες πριν από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές. Η πίστα Sakhir (Μπαχρέιν), η οποία θα ανοίξει το πρωτάθλημα του 2024 λίγες μέρες αργότερα (29 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου), θα φιλοξενήσει τη F1 για τρεις ημέρες προ-σεζόν δοκιμών από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

 formula1-parousiasis-2024-f1-teams-monothesia-presentation-pilots-formoula-one

Το μόνο που έλειπε ήταν αυτή! Ενώ προσέλκυσε μεγάλη προσοχή φέτος τον χειμώνα ανακοινώνοντας τη μη ανανέωση του συμβολαίου της κύριας ομάδας της Günther Steiner στην κεφαλή της ομάδας, η Haas παρέμεινε από καιρό διακριτική σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθέσιου 2024. Η αμερικανική ομάδα Τελικά έσπασε τη σιωπή και ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της 2024 , που ονομάζεται VF-24 σύμφωνα με την παράδοση, στις 2 Φεβρουαρίου.

Η Haas δεν διευκρίνισε τίποτα για τους όρους της εκδήλωσης. Ούτε ο τόπος ούτε η πλατφόρμα εκπομπής. Από την άλλη, ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση θα γίνει στις 14:00 ώρα Αγγλικής, άρα στις 3:00 ώρα Γαλλίας. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν στην ιστορία της ομάδας χωρίς τον Günther Steiner επικεφαλής, αλλά με τον Ιάπωνα Ayao Komatsu στη θέση του.

Παρουσιάσεις F1 2024: Πότε θα παρουσιάσουν οι ομάδες τα νέα τους μονοθέσια για τη σεζόν 2024;

formula1-parousiasis-2024-f1-teams-monothesia-presentation-pilots-formoula-one

Παρουσιάσεις F1 2024: Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου καθώς οι ομάδες της Formula 1 ετοιμάζονται να τραβήξουν τα σκεπάσματα από τα νέα τους μονοθέσια και να ξεκινήσουν μια νέα σεζόν ανταγωνισμού – που σημαίνει άφθονη προσμονή, ενθουσιασμό, ελπίδες και φιλοδοξίες πάνω-κάτω στο grid.

Ως έχει, η Williams και το Stake F1 Team Kick Sauber θα είναι τα πρώτα ρούχα που θα κυκλοφορήσουν στις 5 Φεβρουαρίου , με το δεύτερο να κατευθύνεται στο Λονδίνο και το πρώτο στη Νέα Υόρκη.

Η Alpine θα ακολουθήσει με μια «εκκίνηση της σεζόν μηχανοκίνητου αθλητισμού» για τις δραστηριότητές τους στην F1 και στο WEC στις 7 Φεβρουαρίου, ενώ η Haas θα σπάσει το αυτοκίνητό της σε ένα shakedown στο Silverstone στις 11 Φεβρουαρίου.

Το λανσάρισμα της Aston Martin θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Silverstone στις 12 Φεβρουαρίου και η Ferrari θα αποκαλύψει τον αμφισβητία του 2024 μια μέρα αργότερα, στις 13 Φεβρουαρίου .

Εν τω μεταξύ, η Mercedes W15 πρόκειται να ανοίξει το κάλυμμα μέσω μιας εκδήλωσης ψηφιακής κυκλοφορίας που μεταδόθηκε ζωντανά από το Silverstone στις 14 Φεβρουαρίου με τη Red Bull να κυκλοφορεί μια μέρα αργότερα, στις 15 Φεβρουαρίου.

Η McLaren έχει ήδη αποκαλύψει τη ζωντάνια της για το 2024, με τον αμφισβητία τους – το MCL38 – να πρόκειται να παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου σε ένα shakedown στο Silverstone.

Η RB ήταν η τελευταία ομάδα που ανακοίνωσε ότι η πλήρης αποκάλυψή της θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στο Λας Βέγκας στις 8 Φεβρουαρίου.

formula1-parousiasis-2024-f1-teams-monothesia-presentation-pilots-formoula-one

Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων Formula 1 2024

Haas ( Ferrari ) : Ημερομηνία – 2 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – TBC / Όνομα – VF-24

Sauber (Ferrari) : Ημερομηνία – 5 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – Λονδίνο / Όνομα – C44

Williams ( Mercedes ) : Ημερομηνία – 5 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – Νέα Υόρκη / Όνομα – FW46

Alpine ( Renault ) : Ημερομηνία – 7 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – TBC / Όνομα – A524

Racing Bulls (RBPT Honda) : Ημερομηνία – 8 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – Λας Βέγκας / Όνομα – TBC 

Aston Martin (Mercedes) : Ημερομηνία – Φεβρουάριος 12 / Τοποθεσία – Silverstone / Όνομα – AMR24

Ferrari : Ημερομηνία – 13 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – TBC / Όνομα – TBC 

Mercedes : Ημερομηνία – 14 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – Silverstone / Όνομα – W15

McLaren (Mercedes) : Ημερομηνία – 14 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – έως να επιβεβαιωθεί / Όνομα – MCL38  (Το Livery έχει ήδη αποκαλυφθεί)

 Red Bull (RBPT Honda) : Ημερομηνία – 15 Φεβρουαρίου / Τοποθεσία – προς επιβεβαίωση / Όνομα – RB20

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!