ENGINE POWER

MotoGP Morbidelli σε μια εξομολόγησης καρδιάς προς τον Rossi

MotoGP Morbidelli σε μια επιστολή αφιερωμένη στον Vallentino Rossi αποκαλύπτει τον απόλυτο σεβασμό δηλώντας πως τα πάντα μαζί του έγιναν πραγματικά
MotoGP Morbidelli σε μια εξομολόγησης καρδιάς προς τον Rossi

MotoGP Morbidelli Rossi : MOTOGP, MORBIDELLI ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ROSSI: “ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΝΑΤΑ”

Τα ειλικρινή λόγια του Φράνκο προς τον Βαλεντίνο, αποδεικνύοντας το βάθος του: «Είχα ένα όνειρο, μου επέτρεψες να μετατρέψω το χόμπι σε δουλειά μου»

Η τρέχουσα στιγμή, για τον Φράνκο Μορμπιντέλι, είναι αναμφίβολα ιδιαίτερη. Μάλιστα, έχοντας ολοκληρώσει τη μακροχρόνια περιπέτειά του στη Yamaha, όπου την τελευταία περίοδο οι απογοητεύσεις δυστυχώς ξεπέρασαν τις ικανοποιήσεις, ο Φράνκο μπόρεσε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μπαίνοντας στην ομάδα της Prima Pramac , αλλά έχοντας να αντιμετωπίσει μια αρκετά περίπλοκη χειμώνας.

Αυτό οφείλεται στο ατύχημα που υπέστη στο Portimao και στο επακόλουθο τραύμα στο κεφάλι που αναφέρθηκε, το οποίο ανάγκασε τον Morbidelli να παραλείψει τις δοκιμές Sepang και Lusail, περιμένοντας ακόμα το πράσινο φως από τους γιατρούς για να λάβει μέρος στον πρώτο αγώνα της σεζόν. Μια περίπλοκη λοιπόν προσέγγιση στη νέα σεζόν, όπου μπήκε άψογα ένα αίτημα της Dorna, από το οποίο γεννήθηκε ένα μικρό αριστούργημα.

motogp-morbidelli-se-mia-exomologisis-kardias-pros-ton-rossi

MotoGP Morbidelli RossiΣτην πραγματικότητα, ως μέρος των κλασικών προωθητικών βίντεο πριν από τη σεζόν, ο Φράνκο κλήθηκε να γράψει ένα γράμμα στον φίλο και μέντορά του Valentino Rossi, και αυτό που προέκυψε είναι πολύ πιο βαθύ και συγκινητικό από ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν οι ίδιοι οι άντρες επικοινωνίας της Dorna. περιμένετε . Άλλωστε, ο Morbidelli, και όποιος είχε την ευκαιρία να τον ακούσει να μιλά μερικές φορές, το ξέρει αυτό, είναι ένας από τους πιο έξυπνους και στοχαστικούς αναβάτες στη μάντρα, που πίσω από αυτόν τον πονηρό αέρα κρύβει μια ασυνήθιστη λάμψη.

Η επιστολή του Μορμπιδέλλη

MotoGP Morbidelli RossiΗ επιστολή του Φράνκο ξεκινά με το «Hi Vale» και συνεχίζει: «Ήσουν το είδωλό μου όταν ήμουν παιδί, μετά ο φίλος μου ως έφηβος, τώρα είσαι ένας πυλώνας στη ζωή μουΕννοώ, όταν σε γνώρισα, ήμουν απλώς ένα παιδί που του άρεσε να οδηγεί μοτοσικλέτες και ονειρευόταν να γίνει αναβάτης MotoGP . Τότε, κάνατε αυτό που ξεκίνησε ως χόμπι να γίνει επάγγελμα. Μοιραστήκατε την εμπειρία και τις γνώσεις σας μαζί μου για να γίνει αυτό δυνατό. Είναι όμορφο αυτό που έχει συμβεί από τότε».

Με βοήθησες να γίνω αναβάτης MotoGP – συνεχίζει ο Franco με μια αγγλική προφορά που λίγοι άλλοι αναβάτες μπορούν να καυχηθούν – κάνοντάς με τον πρώτο μαθητή του νέου VR46 Riders AcademyΕίμαι τόσο ευγνώμων που σε γνώρισα γιατί ήρθες στη ζωή μου όταν ήμουν κανένας. Με εμπιστεύτηκες, με έκανες επαγγελματία οδηγό και είχες θεμελιώδη ρόλο, γιατί το όνειρό μου έγινε το παρόν μου, η ζωή μου. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών εντός και εκτός πίστας. Ευχαριστώ”.

Λόγια που δεν χρειάζονται σχολιασμό, για έναν οδηγό στον οποίο είναι δύσκολο να μην εύχεσαι πάντα τα καλύτερα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP Morbidelli σε μια εξομολόγησης καρδιάς προς τον Rossi», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!