ENGINE POWER

Το Taxi.gr σας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά μοιράζοντας δώρα και μετρητά

Το Taxi.gr σας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά και σας θυμίζει πως το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους μας, είναι να φτάσουμε ασφαλείς σε εκείνους!

taxi.gr-app-taxi-taxitzis-metafores-radio-taxi-efarmogi-taxi-christmas
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Taxi.gr: Η νέα εφαρμογή ταξί, taxi.gr ήρθε για να μείνει δίπλα σου! Εύκολη γρήγορη, φιλική, κομψή και πάνω απ όλα σου προσφέρει την ασφάλεια που αξίζεις…  Καλή Πρωτοχρονιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Με υγεία και ασφάλεια στους δρόμους!

Αυτές τις γιορτές διασκεδάζουμε δίχως περιορισμούς δίχως όρια αφού έχουμε δίπλα μας το Taxi.gr που θα μας γυρίσει με ασφάλεια πίσω στο σπίτι μας… Να θυμάσαι το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σου είναι να φτάσεις ασφαλείς σε εκείνους!

Η νέα εφαρμογή ταξίTaxi.gr με όλα τα επιπλέον προνόμια που προσφέρει, είναι εδώ, για να αλλάξει τις συνήθειες στον χώρο των μεταφορών, προτάσσοντας ένα περιβάλλον μοντέρνο, εύχρηστο, όμορφο, κομψό και ταυτόχρονα πολύ απλό με γνώμονα και πάνω απ όλα την μέγιστη ασφάλεια στον χρήστη.

Δεν θες ταξί,  θέλεις Taxi.gr  μαζί στο ταξίδι!!!  Κέρδισες το ταξίδι στην Αράχοβα ή μήπως τα 3000 μετρητά; Κατέβασε την εφαρμογή και ακόλουθα το Taxi.gr στα social και κέρδισε

Η νέα εφαρμογή ταξί, είναι εξαιρετικά φιλική για χρήση (book taxi με τρία κλικ), καθώς προσφέρει προσαρμοστικότητα στις επιλογές, τόσο ως προς τον προγραμματισμό των ραντεβού, όσο και στις δυνατότητες πληρωμήςTaxi.gr  μάζι στο ταξίδι!!!

Taxi.gr  με τρία κλικ, έχεις ταξί! 

Με την νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr οι πελάτες έχουν δυνατότητα βαθμολόγησης – αξιολόγησης ακόμη και του οδηγού, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που οφείλει ο κάθε ταξιτζής, οδηγός σε εσένα. 

Taxi.gr  γιατί ο πρωταγωνιστής σε αυτό το ταξίδι, είσαι εσύ !

Taxi.gr: Οι λόγοι που οι γιορτές σου θα είναι πιο φωτεινές και ξένοιαστες με την  νέα εφαρμογή ταξί, Taxi.gr

TaxiApp :  Πρωτοχρονιά μαζί με Taxi.gr με τρια κλίκ έχεις ταξί

Taxi.gr:  Ο νέος χρόνος καταφθάνει και θα έλεγε κανείς πως αυτές οι μέρες κυλούν ομορφότερα αλλά και γρηγορότερα από τις υπόλοιπες. Γι’ αυτό πρέπει να τις ζήσουμε και να τις νιώσουμε όπως τους αξίζει, γι αυτό taxi.gr και ξένοιασες…

Το Taxi.gr σας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2024 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά! Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και πολλά χαμόγελα σε κάθε σας στιγμή.

Taxi.gr δίπλα σας σε κάθε σας μετακίνηση…

 

Exit mobile version