Κλείνει στον Αστέρα Τρίπολης ο Βλάχος

Ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου τα βρήκε με τους Αρκάδες και απομένουν τα τυπικά
Κλείνει στον Αστέρα Τρίπολης ο Βλάχος

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Βαλεντίνος Βλάχος και θα είναι μακριά από τη Νέα Σμύρνη. Έκατσε τρία χρόνια στον Πανιώνιο, ανέβασε τις μετοχές του και ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Με τους Νεοσμυρνιώτες ήταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις, αλλά ουδέποτε βρέθηκε η χρυσή τομή. Μη φανταστεί κανείς πως η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη. Απλώς ο ένας δεν ανέβαινε και ο άλλος δεν έπεφτε.

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime ο Αστέρας Τρίπολης το εκμεταλλεύτηκε, του κατέθεσε μία δελεαστική πρόταση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για διετές συμβόλαιο. Φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά.

Στο φύλλο της Κυριακής (5/5), η στήλη των παρασκηνίων αποκαλύπτει ποιους θα πάρει η… σκούπα στον Πανιώνιο λόγω Ζοζέ Ανιγκό εφόσον πέσουν οι υπογραφές με τον Γάλλο τεχνικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλείνει στον Αστέρα Τρίπολης ο Βλάχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.