ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάθος»

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime για την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάθος»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε σήμερα (13/8) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, με τα θέματα που ξεχωρίζουν, να είναι φυσικά τα δύο παιχνίδια των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για το Champions League.

*Πάθος –  Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League στη ρεβάνς του 1-0 της Πόλης για τους «ερυθρόλευκους».

*Κανονικά ο Ποντένσε – Γερ. Μανωλίδης: Να συνεχίσει το σερί – Αλ. Χρηστάκος: Δεν θέλει κόπο! – Επιμονή για Ματέο Γκαρσία, επένδυση στον Κωστή.

*ΠΑΟΚ – Πίστη στο θαύμα – Ο ΠΑΟΚ ελπίζει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πετύχει το όνειρο κόντρα στον πανίσχυρο Άγιαξ.

*Το πιστεύουν Φερέιρα και παίκτες – Φουλ επίθεση ετοιμάζει ο Αίαντας μετά το 2-2 στο Α’ ματς – Αποστολή στο Άμστερνταμ – Ν. Τοσκίτσης Να έχει επιτέλους και τύχη.

*Προτεραιότητα – Αγορά ή δανεισμός με οψιόν το σχέδιο της ΑΕΚ για να πάρει τον Μπα! Παίζει πάντα και του Γκράμπριελσεν, τώρα ή τον Δεκέμβριο. Πάει για βασικός (ως εξτρέμ) ο Λιβάια!

*Ακόμα πιο κοντά – «Ανέβηκε» ο Παναθηναϊκός και πλησιάζει στον Τζακ Ρόντγουελ! Ποια τα «όπλα» που χρησιμοποιούν οι «πράσινοι». Τα νεότερα για τις προσθήκες στα στόπερ και την επίθεση.

*Μπάσκετ – Ο κόσμος του Πανιωνίου το πήρα πάνω του κρατάει τον Ιστορικό στη Νέα Σμύρνη – Ο Παναθηναϊκός πήρε Αθηναίου και ο Ολυμπιακός τον Χαραλαμπόπουλο.

*Άρης – Ο Καρυπίδης ντοπάρει τους παίκτες για πρόκριση – Πλήγμα με Βελεθ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version