ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ρελάνς»

Διαβάστε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτη είδηση την ανακοίνωση του Λιβάι Γκαρσία και την κίνηση για τον Σάχοφ. *Ρελάνς – Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Λιβάι Γκαρσία και παίρνει τον Γεβγιέν Σαχόφ για τα χαφ – «Χτυπά» και τον Νορβηγό στόπερ, Ρούμπεν Γκάμπριελσεν – Γ. Μανωλίδης: Τρέκλισε, παραπάτησε, αλλά ορθοποδεί –...

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ρελάνς»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως πρώτη είδηση την ανακοίνωση του Λιβάι Γκαρσία και την κίνηση για τον Σάχοφ.

*Ρελάνς – Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Λιβάι Γκαρσία και παίρνει τον Γεβγιέν Σαχόφ για τα χαφ – «Χτυπά» και τον Νορβηγό στόπερ, Ρούμπεν Γκάμπριελσεν – Γ. Μανωλίδης: Τρέκλισε, παραπάτησε, αλλά ορθοποδεί – Τ. Καπετανάκος: Πες μου τα χαφ σου.

*Στέλνουν Ρόσι οι Αργεντινοί – Το προφίλ του 26χρονου χαφ, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού – Ανάλυση των κινήσεων του Τσάβι Ρόκα – Δανεικός στον Λεβαδειακό ο Θεοχάρης.

*Πάει Φιορεντίνα ο Καμαρά – Πλησιάζει στους «βιόλα» ο μέσος του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε το sportime.gr – Τελειώνει του Ματέους Ρέις, νέα πρόοδος για Μπουφάλ – Επαφές με Σπόρτινγκ για Ιβανίλντο Φερνάντες.

*Βελτιωμένοι οι Πειραιώτες και με ηγέτη τον Σλούκα επικράτησαν 82-68 της Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (17/9)

*Παγώνει η πώληση – Η επική πρόκριση επί της Μπενφίκα κρατάει στην Τούμπα τον Γιαννούλη – Στη Μίντλεσμπρο ο Άκπομ αντί 3,3 εκατομμύρια ευρώ – Σενάριο για Μπάρτολετς.

*20 χρόνια μετά – Ο ΟΦΗ θέλει κάτι δυνατό απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, στη, επιστροφή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Στο κάστρο του – Ο Άρης υποδέχεται την άσημη Κόλος και η νίκη είναι στο χέρι του, ειδικά στο απόρθητο ευρωπαϊκά «Κλ. Βικελίδης» – Τι ετοιμάζει ο Ένινγκ – Κ. Λάππας: Τακτική και ευφυία.

*Απογοήτευση – Deadline το BCL στην ΑΕΚ μέχρι σήμερα, φαβορί η Τενερίφη για τη διοργάνωση – Ν. Μπουρλάκης: Τεράστιο φιάσκο – «Πράσινο φως» από FIBA για Άρη.

Exit mobile version