ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Sportime Panini–Road to Euro2020: Συνεχίζεται η προσφορά!

Το Σάββατο η Panini πρόσφερε εντελώς δωρεάν το άλμπουμ της Panini, Road to UEFA Euro 2020 της UEFA Nations League στους αναγνώστες του Sportime. Από την Δευτέρα η προσφορά συνεχίζεται για όσους θέλουν να μεγαλώσουν τη συλλογή τους.

Sportime Panini–Road to Euro2020: Το Σάββατο η Panini πρόσφερε εντελώς δωρεάν το άλμπουμ της Panini, Road to UEFA Euro 2020 της UEFA Nations League στους αναγνώστες του Sportime. Από την Δευτέρα η προσφορά συνεχίζεται για όσους θέλουν να μεγαλώσουν τη συλλογή τους.

H Panini ανοίγει τον δρόμο για το UEFA EURO 2020 μαζί με το Sportime!

Sportime Panini–Road to Euro2020

Από Δευτέρα μόνο με το Sportime! Οι αναγνώστες του Sportime θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έξι αυτοκόλλητα για να συνεχίσουν τη συλλογή τους. Απ Δευτέρα και κάθε μέρα, πλην Κυριακής.

Το επίσημο Sticker Album της Panini ROAD TO UEFA EURO 2020 της UEFA Nations League είναι πλέον στα χέρια σας. Και μέσω του Sportime μπορείτε να μεγαλώσετε τη συλλογή σας με τα αυτοκόλλητα.

Από Δευτέρα 13/11 και κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) έξι αυτοκόλλητα του επίσημου Sticker Album της Panini ROAD TO UEFA EURO 2020 της UEFA Nations League έρχονται μαζί με το Sportime. Εντελώς δωρεάν. Μια μοναδική προσφορά. Εσύ θα τη χάσεις;

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ