ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βγάζει Γούστα»

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Sportime: Βγάζει γούστα η Εθνική με τον Giannis
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (12/8) το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα τη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στο Ιράν.

*Η Ελλάδα ανέβασε στροφές, ο Giannis μάγεψε ξανά (19π., 13ρ.) και το +30 με το Ιράν αποτέλεσε φυσικό επακόλουθο στο τελευταίο τεστ πριν το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

*Άξιος συμπαραστάτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Ιωάννης Παπαπέτρου – Ουσιαστική βοήθεια από Κώστα Παπανικολάου και Ντίνο Μήτογλου – Στις 11 ασίστ σταμάτησε ο Νικ Καλάθης.

*Παναθηναϊκός – Ο Παναθηναϊκός αναζητά στόπερ, αμυντικό χαφ και φορ. Το Sportime καταγράφει τα δεδομένα με Ρόντγουελ, Σένκεβελντ, Βόρμχουρ και τα κρυφά ατού του Νταμπίζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Υμηττός: Καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική

*Ανάλυση: Ο έλεγχος προόδου της προετοιμασίας των 41 ημερών – Θέμα: Η πρώτη δικαίωση του… πιτσαδόρου Ζαχίντ – Η απίστευτη ιστορία από την Κύπρο και η στήριξη του Δώνη στον Νορβηγό.

*Ολυμπιακός – Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Τρέχο, αλλά προέχει η Μπασακσεχίρ – Στην αναμονή της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία – Παρατηρήσεις από τον Μαρτίνς στην κυριακάτικη προπόνηση στο Καραϊσκάκη.

*ΑΕΚ – Επιβεβαίωση Sportime: Ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν απασχολεί την ΑΕΚ – «Ζεστή» για τον Μπα η «Ένωση» – Δεν αλλάζει στάση για τον Μπάρκα, η Μονπελιέ παίρνει Ρούλι.

*ΠΑΟΚ – Η πτήση για το θαύμα… Παρών ο Ελ Καντουρί στο Άμστερνταμ. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Αποστολή στην Ολλανδία: Νίκος Τοσκίτσης.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Sportime της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2019

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Exit mobile version