ΑΤΖΕΝΤΑ

Πέμπτη 4/7: Εκεί υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

Τον χάρτη με τις περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος για πυρκαγιά, για σήμερα Πέμπτη 4/7, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο προστασίας του πολίτη. Η ανατολική Πελοπόννησος η Αττικοβοιωτία, η Εύβοια, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου καθώς και κάποιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, είναι μέσα στις «επικίνδυνες» περιοχές για σήμερα Πέμπτη 4/7. Πέμπτη 4/7: Οι περιοχές Συγκεκριμένα...

Πέμπτη 4/7
Συντάκτης: Σπύρος Βασιλείου Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Τον χάρτη με τις περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος για πυρκαγιά, για σήμερα Πέμπτη 4/7, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Η ανατολική Πελοπόννησος η Αττικοβοιωτία, η Εύβοια, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου καθώς και κάποιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, είναι μέσα στις «επικίνδυνες» περιοχές για σήμερα Πέμπτη 4/7.

Πέμπτη 4/7: Οι περιοχές

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Δελτίο, στην υψηλή κατηγορία κινδύνου για πυρκαγιά, βρίσκονται η Αττική, η Βοιωτία, η Εύβοια με τη Σκύρο, η Φθιώτιδα, η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, η Κορινθία, η Αργολίδα, η Ηλεία και η Αχαΐα.

Οι περισσότερες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας βρίσκονται στη μέση κατηγορία, ενώ κάποιες περιοχές στα βόρεια σύνορα της χώρας είναι στη χαμηλή κατηγορία.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, το Πυροσβεστικό Σώμα,  παρουσίασε το νέο κοινωνικό μήνυμα, για πρόληψη και προστασία από τις δασικές πυρκαγιές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δασικές πυρκαγιές

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Αν βρίσκεστε στην ύπαιθρο

 Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος

Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Αν η πυρκαγιά πλησιάζει στο σπίτι σας

Μόλις περάσει η πυρκαγιά

Αν η πυρκαγιά έχει φτάσει στο σπίτι σας

Exit mobile version