ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτη στα Χανιά – Video που σοκάρει

Σοκαριστικό το βίντεο της παράσυρσης της ποδηλάτη από αμάξι το οποίο εξαφανίστηκε στη συνέχεια από το σημείο.
Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτη στα Χανιά – Video που σοκάρει

Το συμβάν με την ποδηλάτη και αυτοκίνητο έλαβε μέρος την Κυριακή 10/10 το βράδυ στην περιοχή της Αμμουδάρας στα Χανιά της Κρήτης.

Η άτυχη 34χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της όταν ένα μικρό μπλε αυτοκίνητο, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, παρέσυρε την ίδια με το ποδήλατο της τραυματίζοντας την σοβαρά. Μάλιστα την στιγμή της σύγκρουσης στην οδό Παπανδρέου, η γυναίκα εκτινάχθηκε μερικά μέτρα με ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα να περνάει από δίπλα της.

Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την κοπέλα. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική της στήλη. Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση με τους φόβους για πιθανότητα παράλυσης της μετά το τραύμα στη σπονδυλική στήλη να είναι δυστυχώς μεγάλοι.

Όσον αφορά τον οδηγό του οχήματος, αυτός καταζητείται από τις αρχές καθώς εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να σταματήσει και να προσφέρει κάποια βοήθεια.

Σύμμαχος στην αναζήτηση του οδηγού είναι οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας αλλά και οι μαρτυρίες των περαστικών.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας μάλιστα το οποίο καταγράφει το τροχαίο δημοσίευσε το «Κρήτη TV». Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται καρέ καρέ η παράσυρση της ποδηλάτη.

Η οικογένεια του θύματος παρακαλεί όποιον ξέρει οτιδήποτε για την ταυτότητα του οδηγού να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτη στα Χανιά – Video που σοκάρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.