ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή δεδομένων από την Κυβέρνηση – Τότε θα πληρωθεί το Market Pass!

Έρχεται η πληρωμή του Market Pass από την κυβέρνηση που αλλάζει κάπως τα πράγματα.
Αλλαγή δεδομένων από την Κυβέρνηση – Τότε θα πληρωθεί το Market Pass!

Στο τέλος του Αυγούστου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του Market Pass, προκειμένου οι νέοι δικαιούχοι να είναι αυτοί που θα κάνουν τις αιτήσεις τους.

Τόσο οι νέοι, αλλά και οι παλιοί δικαιούχοι (αυτοί δε θα χρειαστούν αίτηση ξανά), θα λάβουν το επίδομα ανάλογα με τη φορολογική δήλωση του 2023, δηλαδή τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2022.

Από κει και πέρα, μόλις κλείσει η πλατφόρμα και δε γίνονται δεκτές περισσότερες αιτήσεις, θα αρχίσουν να γίνονται και οι πληρωμές.

Αυτές πηγαίνουν δηλαδή για μέσα στο Σεπτέμβριο, που όπως όλα δείχνουν και το Youth Pass θα δοθεί στους νέους μέχρι 19 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα δεδομένα που έχουν προκύψει μέχρι τώρα, η πληρωμή αναμένεται να είναι μία και θα καλύπτει τρεις μήνες.

Οπότε οι δικαιούχοι θα λάβουν ένα ολόκληρο ποσό, είτε σε κάρτα είτε σε τραπεζικό λογαριασμό, για τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δικαιούχοι του νέου κύκλου για το Market Pass θα είναι περίπου 2,8 εκατ. νοικοκυριά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλαγή δεδομένων από την Κυβέρνηση – Τότε θα πληρωθεί το Market Pass!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.