ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα από το Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε τους δημότες ότι θα κάνουν Ανάσταση με πυροτεχνήματα.  Ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας αποφάσισε να φωταγωγήσει τον Αθηναϊκό ουρανό με πυροτεχνήματα που θα δουν οι δημότες τους από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα τους. Διαβάστε επίσης- Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα,...
Ανάσταση με πυροτεχνήματα από το Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε τους δημότες ότι θα κάνουν Ανάσταση με πυροτεχνήματα. 

Ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας αποφάσισε να φωταγωγήσει τον Αθηναϊκό ουρανό με πυροτεχνήματα που θα δουν οι δημότες τους από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα τους.

Διαβάστε επίσης- Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα, βίντεο από τον Πανάγιο Τάφο

Στο μήνυμα του ο Κώστας Μπακογιάννης τονίζει χαρακτηριστικά: «Απόψε φωτίζουμε τον ουρανό με τα πυροτεχνήματα του δήμου.

Με το “Χριστός Ανέστη”, ας κοιτάξουμε ψηλά!

Απόψε φωτίζουμε τον ουρανό με τα πυροτεχνήματα του δήμου. Από το μπαλκόνι, από το παράθυρο αλλά με πολλή αγάπη. Για το φως.

Καλή Ανάσταση!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανάσταση με πυροτεχνήματα από το Δήμο Αθηναίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.