ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολές Μαΐου: Αύριο οι πληρωμές των 534 ευρώ

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οι πληρωμές από ΟΑΕΔ και e-ΕΦΚΑ θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου.
Αναστολές Μαΐου: Αύριο οι πληρωμές των 534 ευρώ

Αναστολές Μαΐου: Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οι πληρωμές από ΟΑΕΔ και e-ΕΦΚΑ θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου.

Η πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού (534 ευρώ) στους εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας ανεστάλησαν τον Μάιο, έχει προγραμματιστεί να γίνει από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ, για την εβδομάδα 7-11 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα καταβληθούν συνολικά περί τα 143 εκατ. ευρώ σε 280.000 περίπου δικαιούχους.

Ειδικότερα:

1. Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αύριο Δευτέρα, 7 Ιουνίου, θα καταβληθούν:

– 80,9 εκατ. ευρώ σε 202.741 δικαιούχους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή τον Μάιο, για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

– 166.950 ευρώ για 310 δικαιούχους που αφορούν σε καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020, μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού μηνών Σεπτεμβρίου 2020 έως και Φεβρουαρίου 2021 και ειδικών κατηγοριών εργαζομένων μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021.

2. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την περίοδο 7-11 Ιουνίου οι εξής καταβολές:

– 16,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 600 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

– 9.500 ευρώ θα καταβληθούν σε 18 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

3. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

– 25 εκατ. ευρώ σε 66.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.

– 20 εκατ. ευρώ σε 8.500 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.

– 500.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

Για το διάστημα 7-11 Ιουνίου δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σέλβιν Μακ, έφυγε για τις ΗΠΑ

ΠΑΟΚ: «Κλειδώνει» η ανανέωση του Ίνγκασον!

Άγριες Μέλισσες Spoiler 6/6: Η εξομολόγηση του Κωνσταντή που ξαφνιάζει (vids)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστολές Μαΐου: Αύριο οι πληρωμές των 534 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.