ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Μπήκε από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια η 33χρονη! (vid)

Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονη Μαρκέλλας, έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια , φορώντας κουκούλα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι. Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη «κοκκινομάλλα» είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12:00 ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την...
Απαγωγή Μαρκέλλας: Μπήκε από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια η 33χρονη! (vid)

Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονη Μαρκέλλας, έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια , φορώντας κουκούλα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι.

Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη «κοκκινομάλλα» είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12:00 ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου για να αποφύγουν κάμερες και δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατρός «μαϊμού»: Στον ανακριτή ο 47χρονος – Δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της, δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού, ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών. Η 33χρονη ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της πως πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει την ανήλικη και να την περιποιηθεί, ενώ υποστήριξε πως χορήγησε ηρεμιστικό στην 10χρονη γιατί ήταν ανήσυχη και ήθελε να τη βοηθήσει να κοιμηθεί.

Δείτε σχετικό βίντεο από το www.grtimes.gr:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγωγή Μαρκέλλας: Μπήκε από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια η 33χρονη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.