ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Στην…Ουγκάντα το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη

Στην Ουγκάντα φαίνεται να βρίσκεται το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη μετά από αίτηση της Αντιπεριφέρειας Έβρου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού, Δημήτρη Πέτροβιτς. Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο ίδιος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρξουν φέτος, για πρώτη φορά, δύο Πυροσβεστικά Ελικόπτερα – ένα στο...
Απίστευτο: Στην…Ουγκάντα το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη

Στην Ουγκάντα φαίνεται να βρίσκεται το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη μετά από αίτηση της Αντιπεριφέρειας Έβρου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο ίδιος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρξουν φέτος, για πρώτη φορά, δύο Πυροσβεστικά Ελικόπτερα – ένα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και ένα στο αεροδρόμιο «Μ. Αλέξανδρος» της Καβάλας. «Θα πρέπει τουλάχιστον μετά τις 15 Ιουνίου, και όχι αρχές Ιουλίου να βρίσκεται το ελικόπτερο εδώ» είχε επισημάνει τότε ο κ. Πέτροβιτς αναφορικά με το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλάβη στο «Πρωτέας» με 214 επιβάτες έξω από τη Σκόπελο

Στην παρούσα ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, δηλώνει ότι το πυροσβεστικό ελικόπτερο βρίσκεται στην Ουγκάντα και αναμένεται να φτάσει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη

«Εμφανέστατο το έλλειμμα συνδρομής του πυροσβεστικού ελικόπτερου στην πυρκαγιά των Σάπων. Έπρεπε όπως είχαμε αιτηθεί να αφιχθεί στην Αλεξανδρούπολη μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Δυστυχώς σήμερα πληροφορήθηκα ότι πιθανόν έρχεται την άλλη εβδομάδα, γιατί ακόμη βρίσκεται στην…. Ουγκάντα!»

Πηγή: evros24.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Στην…Ουγκάντα το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.