×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απίστευτο: Στην…Ουγκάντα το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη


    Μάριος Σταμπουλής

Απίστευτο: Στην…Ουγκάντα το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη


Στην Ουγκάντα φαίνεται να βρίσκεται το πυροσβεστικό ελικόπτερο που έπρεπε να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη μετά από αίτηση της Αντιπεριφέρειας Έβρου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο ίδιος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρξουν φέτος, για πρώτη φορά, δύο Πυροσβεστικά Ελικόπτερα – ένα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και ένα στο αεροδρόμιο «Μ. Αλέξανδρος» της Καβάλας. «Θα πρέπει τουλάχιστον μετά τις 15 Ιουνίου, και όχι αρχές Ιουλίου να βρίσκεται το ελικόπτερο εδώ» είχε επισημάνει τότε ο κ. Πέτροβιτς αναφορικά με το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλάβη στο «Πρωτέας» με 214 επιβάτες έξω από τη Σκόπελο

Στην παρούσα ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, δηλώνει ότι το πυροσβεστικό ελικόπτερο βρίσκεται στην Ουγκάντα και αναμένεται να φτάσει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη

«Εμφανέστατο το έλλειμμα συνδρομής του πυροσβεστικού ελικόπτερου στην πυρκαγιά των Σάπων. Έπρεπε όπως είχαμε αιτηθεί να αφιχθεί στην Αλεξανδρούπολη μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Δυστυχώς σήμερα πληροφορήθηκα ότι πιθανόν έρχεται την άλλη εβδομάδα, γιατί ακόμη βρίσκεται στην…. Ουγκάντα!»

Πηγή: evros24.gr

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα