ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκε η έφεση για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Στο κενό έπεσε η έφεση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου. Οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών είχαν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης για τη διατήρηση της προφυλάκισής τους. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων: «Το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, στο οποίο είχαν προσφύγει οι δικηγόροι...
Απορρίφθηκε η έφεση για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Στο κενό έπεσε η έφεση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

Οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών είχαν καταθέσει έφεση κατά της απόφασης για τη διατήρηση της προφυλάκισής τους.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων: «Το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, στο οποίο είχαν προσφύγει οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές, αποφάνθηκε σήμερα ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει την ένσταση, αφού την απόφαση είχε λάβει το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως στο οποίο και παρέπεμψε την αίτηση.

Το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως επιλήφθηκε άμεσα της ένστασης, την οποία και απέρριψε με την ίδια αιτιολογία, που είχε λάβει προχθές.

Με αυτή την απόφαση οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι, περιμένοντας την κατάθεση του κατηγορητηρίου ούτως ώστε ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απορρίφθηκε η έφεση για τους Έλληνες στρατιωτικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.