ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων: Αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν από σήμερα (vid)

Το σκηνικό στην ελληνική αγορά αλλάζει από σήμερα καθώς περνάμε στο δεύτερο μέρος με την άρση μέτρων που θέλει να δώσει ώθηση στην αγορά μετά από δύο μήνες με κλειστά μαγαζιά. Εκτός από τα σχολεία, με την τρίτη λυκείου που επιστρέφει, και πολλά εμπορικά καταστήματα ανεβάζουν και πάλι ρολά περιμένοντας σήμερα εκ νέου τους καταναλωτές,...
Άρση μέτρων: Αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν από σήμερα (vid)

Το σκηνικό στην ελληνική αγορά αλλάζει από σήμερα καθώς περνάμε στο δεύτερο μέρος με την άρση μέτρων που θέλει να δώσει ώθηση στην αγορά μετά από δύο μήνες με κλειστά μαγαζιά.

Εκτός από τα σχολεία, με την τρίτη λυκείου που επιστρέφει, και πολλά εμπορικά καταστήματα ανεβάζουν και πάλι ρολά περιμένοντας σήμερα εκ νέου τους καταναλωτές, περνώντας έτσι στη δεύτερη φάση με την άρση μέτρων.

Όλοι οι καταστηματάρχες έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού για την ασφάλεια των πελατών που θα τα επισκεφθούν, με αντισηπτικά, γάντια και μάσκες αλλά και το μηχάνημα ατμού που θα απολυμαίνει τα ρούχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν πολλά σε ξενοδοχεία, πισίνες, παραλίες

Συγκεκριμένα από σήμερα ανοίγουν και πάλι οι επιχειρήσεις με αντικείμενο: εξοπλισμού ήχου και εικόνας, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών, χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου, ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης, εγγραφών μουσικής και εικόνας, παιχνιδιών κάθε είδους ενδυμάτων, υποδημάτων και δερμάτινων ειδών καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού, ρολογιών και κοσμημάτων, καινούριων ειδών και μεταχειρισμένων ειδών.

Υπολογίζεται πως από σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου, επανέρχονται στην εργασία τους 155.962 εργαζόμενοι στις παραπάνω επιχειρήσεις. Επίσης θυμίζουμε πως η πρώτη φάση με την άρση μέτρων άρχισε την περασμένη Δευτέρα (4/5).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων: Αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν από σήμερα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.