ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Μάχη με τον χρόνο για τις μάσκες στα σχολεία (pics)

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα στελέχη του Δήμου Χαλανδρίου, προκειμένου τη Δευτέρα (14/9) οι μάσκες να βρίσκονται στα σχολεία της περιοχής. «Παρασκευή, ώρα 7.40μμ και η τύχη των μασκών που υποσχέθηκαν αγνοείται. Αναμενόμενο, μιας και η απόφαση για κεντρική προμήθεια μέσω της ΚΕΔΕ, την τελευταία στιγμή, ήταν σίγουρο ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:...
Χαλάνδρι: Μάχη με τον χρόνο για τις μάσκες στα σχολεία (pics)

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα στελέχη του Δήμου Χαλανδρίου, προκειμένου τη Δευτέρα (14/9) οι μάσκες να βρίσκονται στα σχολεία της περιοχής.

«Παρασκευή, ώρα 7.40μμ και η τύχη των μασκών που υποσχέθηκαν αγνοείται.

Αναμενόμενο, μιας και η απόφαση για κεντρική προμήθεια μέσω της ΚΕΔΕ, την τελευταία στιγμή, ήταν σίγουρο ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπράβο σε Ν. Χατζηνικολάου και ΑΝΤ1 που φιλοξένησαν τον Φ. Βόβολη και την αντίθετη άποψη στη χρήση μάσκας

Αφού λοιπόν ματαίως περιμέναμε μέχρι τώρα, αποφασίσθηκε να ενεργοποιηθεί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου που πήραμε στις 20 Αυγούστου μετά τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας ότι η μάσκα είναι ατομική ευθύνη.

Η αγορά ολοκληρώθηκε, οι μάσκες παρελήφθησαν, προκειμένου να καλύψουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι μάσκες, λοιπόν, ήρθαν και αυτήν την ώρα οι άνθρωποι από το τμήμα παιδείας, την σχολική επιτροπή και η αντιδήμαρχος παιδείας Ι. Αθανασάτου δίνουν μάχη με τον χρόνο, ώστε τη Δευτέρα όλες να είναι στη θέση τους.

Έχουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας», αναφέρει ο Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, σε ανάρτησή του.

Συνεργείο τού Τμήματος Παιδείας μαζί με τηνΑντιδήμαρχο Παιδείας και την Αντιπρόεδρο τής Σχολικής Επιτροπής Ι.Καμπούρη…

Δημοσιεύτηκε από Ioanna Athanassatou στις Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλάνδρι: Μάχη με τον χρόνο για τις μάσκες στα σχολεία (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.