ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική- Τραγωδία: Νεκρός 27χρονος σε παραλία

Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 27χρονος κολυμβητής από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική. Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες για τον 27χρονο αγνοούμενο και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. Ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε με τη συνδρομή του πληρώματος ΕΚΑΒ....
Χαλκιδική- Τραγωδία: Νεκρός 27χρονος σε παραλία

Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 27χρονος κολυμβητής από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική.

Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες για τον 27χρονο αγνοούμενο και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. Ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε με τη συνδρομή του πληρώματος ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (4/8)

Η σορός του διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική- Τραγωδία: Νεκρός 27χρονος σε παραλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.